A dokładniej za niecałe 22 godziny pierwszy odcinek DB: Kai :). Jak dobrze, że Japonia ma 8 godzin różnicy czasu w stosunku do nas i kiedy u nas będzie 9 rano, tam będzie już 8 godzin po emisji pierwszego odcinka, więc pewnie będzie on już do ściągnięcia na necie :). No i nareszcie będę mógł ściągnąć 'całe' DBZ na dysk, bo na normalny DBZ szkoda mi miejsca/płyt, bo wiem, że i tak nie znalazłbym teraz czasu na obejrzenie wszystkich odcinków ;).
Ja już mam na dysku i powiem jedno: zajebiście:D:D
Cudowna jakość dźwięk, widać już pewne zmiany, np. na początku pokazano Bardocka, skrócono zgubienie się w lesie Gohana, bo teraz widzimy go od razu nad wodą. Mam nadzieje, że ktoś szybko zrobi polskie napisy bo niestety japońskiego nie znam:D Ale mniej więcej wiem co mówią bo DB znam na pamięc:D:D
Polecam, fani DB ściągnijcie i oglądajcie!! To jest wydarzenie sezonu, a nie DB Ewolucja:D
Aż się wzruszyłem.
Dla mnie też super ;) A opening i ending to po prostu cud, miód i orzeszki. ;D
7 godzin, w Polsce mamy Czas Letni. 29 Marca dodawaliśmy godzinę do przodu, a cofniemy 25 Października. "Teraz mamy coś jak GMT + 2". Niewiem czy skrót serii coś zmieni skoro odcinki są w 720p i dużo zajmują, więc miejsca/płyt i tak bedzie trzeba, zresztą w HD wyśmienicie ten Dragon Ball wygląda. Odcinek drugi już jest:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=58643