Jak mytślicie, czy istnieje szansa na to, że zainteresowanie Kai przekona twórców do zrobienia całkiem nowej serii?
Ja osobiście jestem wielkim fanem DB i z chęcia zobaczyłbym jakieś nowe losy dawnych bohaterów z dzieciństwa. Nie wymagam 300 odcinków, wystarczy jeden, krótki sezon i byłbym zadowolony ;)
oby nigdy do tego nie doszło. Samo dorobienie GT, przynajmniej według mnie, było na siłę i całkowicie zbędne. Wyobrażasz sobie jakby musiała wyglądać nowa seria DB? SSJ 8? Genki dama z całego wszechświata? Fuzja wszystkich bohaterów? A przeciwnikami byliby kto? Wnuk Freezera i zapomniany, daleki kuzyn Brolly'ego? Kaszana by pwostała z tego niesamowita. Niech DB nie psuje swojego wizerunku i niech pozostanie takim, jakie jest.
ja tam miałbym wiele pomysłów na rozwinięcie DB.
GT nie liczę, bo to nie dzieło twórcy Dragon Balla, a z chęcią obejrzałbym jakąś kontynuację. Takie prawdziwe, dobre zakonczenie serialu.
czytalem gdzies ze poto zrobili DB Kai zeby potem zrobic nowa serie ktora pomijala by DB GT i ktora by tworzyl Akira. nie wiem na ile to prawda ale bylo by ciekawie :)
Heh. Nic to wspólnego z oficjalnymi informacjami nie ma wspólnego, ale rzeczywiście taka opcja miałaby sens i jest możliwa - każdy lubi pieniądze, nawet Akira ;)
Co prawda ja bym nie chciał takiej kontynuacji - już w GT przykro mi się patrzyło na dużo starszych bohaterów. Czym bliżej końca tym większej pewności nabieram, że na końcu (jako wolno starzejący się Saiyanie) zostaliby tylko Vegeta i Goku co byłoby zwyczajnie smutne, a od Dragon Balla takich smutnych motywów nie chcę.
Gt to było nieporozumienie, ale jeśli Akira zajmie się kontynuacją DB może być ciekawie : P
Gt samo w sobie nie było złe mnie tam nawet się podobało ale bardziej wtedy jak wrócili już na matke ziemie ;)
Masz w tym cholernie dużo racji... Pamiętam ostatni odcinek GT, jak był Goku Jr i Vegeta Jr... Miałem wtedy może 7 a może 8 lat jakoś tak. Pamiętam jaką czułem pustkę w sobie jak zobaczyłem że Goku jest dorosły, od razu pomyślałem że reszta już pewnie nie żyje, albo są starzy... Pamiętam jak długo nie mogłem się z tym pogodzić że to już koniec Dragon Balla i więcej już nie zobaczę ich wszystkich.
Niech już zostawią Dragon Balla w spokoju, odcinków i rozdziałów jest dużo więc nie ma co narzekać na brak materiału i że nie ma czego oglądać.
uważam że powinni pominąc GT i zrobić normalną kontynuacje - żadnych małych Goku itp.
Niech wymyśla jakiegos ciekawego wroga, może niech dojdzie kilku bohaterów (już sam ubub mógby być ciekawy. No i oczywiście pominięcie SSJ4 - i wymyślenie innej transformacji...
Pominiecie GT? - moim zdaniem powinni zrobić to tak że Goku się budzi - i stwiedrza że to był tylko sen. i dalej sobie trenuje Ububa
a ja należę do tych co byliby uszczęśliwieni widokiem nowej serii DB :) Ogromnie jestem ciekawa jakie to losy czekałyby naszych bohaterów (szczególnie Vegety, Trunksa i oczywiście Son Goku :D ). Owszem mam obawy takie, iż nowa seria mogłaby rozczarować nie tylko mnie .... jednakże miłoby było dowiedzieć się co słychać u moich ulubieńców z dzieciństwa ; D No i w sumie ... nie ważne co wymyśliliby twórcy nowej serii - byłabym mega szczęśliwa, że mogę śledzić nowe poczynania bohaterów DB ! :D Oczywiście uwielbiam też pozostałe serie, aczkolwiek po prostu kieruje mną ciekawość. No zobaczymy jak to będzie. ; )