PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503156}

Dragon Ball Kai

2009 - 2011
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 16767
7,0 2 krytyków
Dragon Ball Kai
powrót do forum serialu Dragon Ball Kai

Nowość

ocenił(a) serial na 10

Dragon ball kai jest to odświerzony Dragon ball Z tylko że DBZ składa się z 291 odcinków a DB KAI tylko z 100 pierwszy odcinek pojawi się 5 kwietnia

ocenił(a) serial na 9
darkian5000

Nierozumię jak może składać się tylko z stu odcinków! Wybiorą tylko najlepsze?? No chyba ze będzie to tylko 100 pierwszych.

ocenił(a) serial na 8
jaszczur_9

Chodzi o to, że wywalą wszystkie zapychacze i dłużyzny. I tym sposobem zostanie tylko 100 odcinków. Manga i anime były tworzone mniej więcej w tym samym czasie i dlatego żeby nie wyprzedzić takie zabiegi trzeba było stosować. Teraz zaś chcą te zabiegi usunąć żeby pozostał tylko czysty materiał wzięty prosto z mangi (prawdopodobnie z dodatkowymi wątkami).

wojto16

Ja wiem, że patrzenie się na siebie przez 3 odcinki w rytm muzyki miało swój urok ale ileż można ehheeh ;p Wszystkie fillery usuną i będzie się super oglądało :) Nie mogę się doczekać!

darkian5000

Świetny pomysł - mam całe DB/Z/GT na kompie, ale komu by się chciało to oglądać... Kai zobacze napewno - zwlaszcza ze względu na odnowioną szate graficzną i dźwiękową :)

ocenił(a) serial na 9
adunwad

... komu? ... niejednemu! ;d... ja mam całe db/bdz/gt na DVD'kach wypalone i już nie raz oglądałem ;)

Znaczy się GT przy kolejnym oglądaniu całej serii sobie odpuszczę, to tylko w nazwie ma Dragon Ball ... niestety :/

Pzdr :)

ocenił(a) serial na 10
darkian5000

Ma zostać dodana nowa muzyka i poprawiony lektor

ocenił(a) serial na 10
darkian5000

Muszę was zmartwić, na nowo zostaną nagrane efekty dźwiękowe, na nowo narysowane, muzyka będzie taka sama, tylko że na nowo nagrana, a jeśli ktoś widział trailer to wie że ta rozbieżność w rysowaniu ( bo nie ma co porównywać rysunków z początków dragon ball z a na jego końcu zwłaszcza w sadze buu ) nie wiem jak wy ale ja liczyłem że przez całe dragon ball kai będzie rysowane w stylu tego najnowszego speciala który nie dawno wyszedł. No ale cóż trudno, natomiast potwierdzone jest że w tej odświeżonej wersji prawie żadne sceny nie zostaną wyrzucone, ponieważ odcinki będą trwały po jedną godzinę, poza tym mają jeszcze dodać nowe wątki i sceny walki...

ocenił(a) serial na 10
gohan263

No wlasnie, odcinkow bedzie mniej ale za to beda dluzsze. Wszystkie przeciagania i dluzyzny zostana wyciete ale za to ma sie pojawic kilka nowych watkow. Juz sie nie moge doczekac ;)

ocenił(a) serial na 10
Majin__Vegeta

Oj jednak się pomyliliście. Odcinka trwają tylko 23 minuty a nie 1h