PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9566
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

Nareszcie jakaś część dragon balla dopracowana w 100%. I ta kreska. Współczuję jednak ludziom którzy oglądali DBZ w dzieciństwie. Znam to uczucie, gdy dostajesz nową część czegoś, co uznałeś już właściwie za twór Boży, jarasz się, oglądasz i okazuje się, że to już nie "to samo", bo przecież oglądaliście to w dzieciństwie, a dziś jesteście dorośli, więc jak miałoby to być to samo? Łączę się z wami w bólu.

ocenił(a) serial na 8
czuczul

Zaskocze Cie, ogladalem w dziecinstwie, nadal ogladam, jestem wielkim fanem poczatkowo seria byla slaba, lecz mocno sie rozkreca, pamietam czasy kart chio i jak razem z chlopakami zbieralismy je usilnie, nie wiem co sie stalo, niegdys 9 na 10 ogladalo DB, teraz nie ma nawet z kim o tym pogadac...

ostry666

No cóż, czasy się zmieniają, co poradzisz. Ale za parę lat sytuacja się odwróci. Aktualnie w Ameryce jest 80 kin wystawiających filmy anime, a ta liczba wciąż rośnie. Niedługo anime zrobi się w Stanach modne, a my to zgapimy.

ocenił(a) serial na 5
czuczul

Fajnie, że koś rozumie starych fanów serii :) Jednak ja oglądałem Dragonball Z całkiem nie dawno i nadal się nim jarałem. Z kolei z Dragonball Super miałem problem do czasu pojawienia się Freeza. Przeciwnik wyglądał wręcz śmiesznie, ale to nie było najgorsze tylko losy głównych bohaterów. Poza Son Goku z reszty zrobiono niesamowite cioty, które tylko trzęsą gaciami. A kiedyś najpierw Krilan dostał, następnie Gohan czy Vegeta prawie pokonali głównego wroga i dopiero walczył Goku. Po pojawieniu się Freezy jest już lepiej. Może dalej nie będę się rozpisywał, ponieważ nie wiem na jaki etapie DB Super jesteś, a nie chciałby spoilerować.

ocenił(a) serial na 8
malysz369

Coz wiele mozna by sie rozpisywac, niegdys DB to byla czesc zycia mojegi i kolegow, teraz jsst nieco inaczej, wychowani na anime oprzyjazni niewielu jej dotrzymalo, niemniej jednak wracajac do Super jsst w porzadku, rozkreca sie, motyw z oslabieniem Gohana nie byl tak zaskakujacy, nie cwiczyl, olal zupelnie trening, pewnie ma jakas ukryta moc, szkoda tylko Picollo, powinien byc na poziomie Cella...

ocenił(a) serial na 7
ostry666

spokojnie z moich informacji wynika że Piccolo ma mocno podexpić

Lodowy

Fajnie by jeszcze było. Wiele osób twierdzi, że jak wchłonie Daimao, to stanie się ultra Namecianicem, a Toryama lubi wspierać się pomysłami fanów. Szkoda tylko, że dla Tenshina nie ma już nadziei. Lubiłem tą postać.