PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94334}

Dragon Ball

1986 - 1989
8,3 65 tys. ocen
8,3 10 1 65030
8,1 11 krytyków
Dragon Ball
powrót do forum serialu Dragon Ball

Best Anime

ocenił(a) serial na 10

Witam :D Mam 17 lat. Ogladalem dragon balla jeszcze za gowniarza, nie dawno obejrzalem sobie całe GT i powiem szczerze ze mi sie płakać chciało jak bog mi swiadkiem. Jak to ogladałem dawno to nie było takiego żalu a teraz strasznie sie czułem ;/ najpierw za to jak songo stworzy ta poterzna kule z wszechswiata, potem to ze go smok zabrał, nastepnie jak pryszedl na turniej wszyscy juz nie zyli a pam taka stara, wspomnienia a dobilo mnie to ze nie ma dalszych odcinkow ;( Pierwsze co kupie mojemu synowi na urodziny to cała sage DB. Moja ulubiona czesć to przygoda na Namek i walka z fryzjerem, pierwsza przemiana :P

POzdrawiam, piszcie coś fani DB

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

Heh u nas oglądanie Dragon Balla, jest chyba rodzinne:P Niedawno mój kuzyn pożyczył od kolegi płytę z DB i obejrzałam wszystkie odcinki w tydzień:) Pamiętam jak (kiedy jeszcze DB leciał na RTL7) poszły korki podczas któregoś z odcinków i 'jakoś' się nie chciało naprawić to się rozpłakałam, i poszłam oglądać do sąsiada:). Ale najlepszy był mój kuzyn: miały mu się przedłużyć lekcje (oczywiście w czasie DB) więc ...po prostu zwiał ze szkoły i pędem pobiegł do domu:). Albo kiedy nauczycielka w świetlicy nie chciała włączyć RTL7 bo mówiła że: ta bajka jest zbyt brutalna, to po protu jej powiedziałam że brutalna to jest tylko jej morda i że ma to natychmiast włączyć RTL7:D:D:D Heh fajnie jest powspominać 'dobre czasy'. A u nas w rodzinie Dragon Balla oglądam ja, i moich 3 kuzynów. Heh a mojej kuzynki synka już zaraziłam miłością do DB choć ma dopiero 3 lata:).Ale mi się na wspomnienia zebrało:) Ale tam nie było fryzjera tylko chyba Frezer...:) Nie pamiętam:).

ocenił(a) serial na 10
anulab11

Cytuje kolezanke wyżej : " Ale tam nie było fryzjera tylko chyba Frezer...:) Nie pamiętam:). " Nie domyśliłaś się że to jest żart ? Freezer ( czyt. w spolszczeniu - frezer , czyt. po angielsku - friza ) brzmi jak fryzjer, i tak na niego czasem sie mówi dla żartu... oj kobieto kobieto :p

BTW: Kocham dragon balla, jak sobie włączam muzyczke z openingu do DB GT to odrazu humor sie poprawia i przypominają sie stare, bezstroskie czasy...

AroN_3

Mam to samo za każdym razem kiedy oglądam ostatni odcinek DB GT. Oglądałam to anime w I klasie podstawówki, a dajej to uwielbiam. Ostatnio z bracmi "wałkuję" całą sagę od początku i wszystkie filmy kinowe.
PS: Moim dzieciom też podaruję wszystkie odcinki. Będą się dzieci cieszyc.
:D nie tylko chłopcy lubią DB.

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

Ja to oglądałam też jak leciały w RTL& a potem razem z kumplami bawiłam się w Dragon Balla. Fajne czasy. :D:D Tylko że zawsze wraz z kumplem prowadziłam bitwe o to kto ma być Vegetą. To mój ulubiony bohater sagi. Zgadzam się nie tylko chłopcy lubią Dragon Balla ja jestem jego wielką fanką. I swoim dzieciom na pewno podaruje wszystkie odcinki <lol>