34.miejsce w rankingu seriali.Nic tylko pogratulować.....pan Filmweb chyba upadł doszczętnie.
Są gusta i guściki. Dla większości widzów (w tym i mnie) DB to po prostu wspomnienie dzieciństwa, kiedy już po emisji zbierało się z kumplami, omawiało odcinek i zgadywano co będzie w następnym. Jeśli nie potrafisz tego zrozumieć, to trochę mi przykro za Ciebie.
jesteś czymś w rodzaju nikomu niepotrzebnego zalegającego materiału, którego jak sie człowiek nie pozbędzie to żyć nie można. Jesteś czymś w rodzaju uryny/ew. odchodu, produktu którego należy sie wyzbyć bo zwyczajnie zanieczyszcza zdrową całość. Nie sądze, że zrozumiałeś metaforę, pisze ją jedynie dla ludzi aby wiedzieli z CZYM mają do czynienia. Jedyne co właśnie możesz teraz dla nas zrobić to się wylogować-wszystkich nas ogarnie ulga niczym przy desperackim wydalaniu ciężkiej wagi długo zalegającej materii !
A kto patrzy na te rankingi czy inne sondaże. Rankingi mają się do jakości filmów tak jak piernik do wiatraka.
To prawda mają sie nijak,dlatego chyba powinniście sie zgodzić że ranking Filmweb upadł i to już dawno temu.Nie mam na mysli jedynie Dragon Ball ale i wiele innych pozycji.
Dlatego ja tam nawet nie zaglądam. Wiele jest osób które zakładają wiele kont tylko po to by dać jakiejś pozycji 10 albo 1, zależy.
Współczuje Ci zepsutego dzieciństwa bo jak widzę nie było Ci dane lecieć ze szkoły/podwórka na łeb na szyje na kolejne odcinki DB i DBZ.
Może Ci się to kompletnie nie podobać, ale wystawienie temu anime oceny 1/10 jest dla mnie niepodważalnym dowodem na to, że masz IQ marchewki.
stawiam 1 czemuś co uważam za zupełnie bezsensowną produkcje i tyle.A to ze bronisz go zawzięcie tylko pokazuje że nie potrafisz dorosnąć.
W dzieciństwie oglądałem inne rzeczy niż Dragon Ball.I całe szczęście.. Nie wypowiadaj sie o moim IQ bo g..no o tym możesz wiedzieć.
Takich jak Ty powinno się zaprząc w pług i pole na zadupiach orać, a marchewką na wędce zachęcać by chciało się wam dupsko ruszyć.
Giń nędzny trollu. Ile myślałeś nad tą ciętą ripostą?
Pokażcie nam oboje swój wspaniały i wygórowany gust filmowy. I Ty cieciu i ten fauzi. Ciekawe jakież to wspaniałe filmy oglądacie.
A tak poważniej to przez internet każdy kozak. Przyjedź do mnie do Tarnowa i powiedz mi to w twarz. Podam Ci adres jak chcesz nawet. Pozdro
Haha sugerujesz, że miała zepsute dzieciństwo, bo nie oglądała jednej kreskówki, którą ty uważasz za taki fenomen? Tym stwierdzeniem pokazujesz, że to właśnie Ty masz niskie IQ.
Z jakiego kwejka? Nie wchodzę tam prawie wcale. Weź się opamiętaj, nic o mnie nie wiesz, a tym bardziej o moim IQ.. I to właśnie ten tekst o inteligencji jest żałosny i zalatuje mi kwejkowym szitem.
Pozdro
Wiem tak samo dużo na temat Twojego IQ jak Ty wiesz na temat IQ fauzi, więc tak jak Ty, wypowiadam się w te kwestii. I skoro nie wchodzisz na kwejka, skąd wiesz, co jest 'kwejkowym szitem'? Ahh jak ja uwielbiam dyskusje z takimi hipokrytami! Również pozdrawiam.
Hipokryta...? Heh :)
Nie ma sensu tego ciągnąć, rzeczywiście mnie poniosło z tym jej dzieciństwem, ale Ty też na mnie naskoczyłeś/aś jakby nie wiem co..
Pozdrawiam
Ja powiem tyle: nie oglądałeś - nie oceniaj! A ocenianie na 1 tylko dlatego, że inni userzy dają pozytywne oceny (bo obejrzeli) jest głupotą^n.
A ja powiem tyle: nie wiesz - nie wypowiadaj się!. Za gówniarza oglądałem, już wtedy nie robiło to na mnie wrażenia.
1 to dosyć skrajna ocena. naprawdę, wg Ciebie, ta produkcja przedstawia dno dna?
Ja tu natomiast widzę sam spam 9 i 10. Które są skrajne w drugą stronę i sugerują, że ta bajka jest arcydziełem. Także mam uzasadnienie swojej oceny.
gratuluje posiadania sensu życia. Obawiam się, że naprawdę istnieją nie-trolle, które wysoko oceniają DB, bo uważają je za dobre/ważne anime, więc Twoja krucjata rozbija się o te właśnie osoby.
goddamit, ludzie, to tylko Filmweb! i tak nie uratujecie rankingów, wystarczy, że wyjdzie nowy film dla nastolat z Pattisonem czy innym Parkinsonem. =.=
jakby się Freudem zainteresowały, to by było dla niego żenujące?
EDIT: Jakby nie było, zaniżając średnią filmu- bo Ci się taka nie podoba- sam stajesz się rodzajem trolla
*sporanowy chór* HYPOCRITEEE.
fauzi jest smieszny i zalosny, ale ma niestety ma prawo oceniac nawet na 1 , db to klasyka bajek czy jak kto woli anime, manga itp., a klasyka ma to do siebie ze jest najlepsza:P, wiec stwierdzam ze ranking klamie gdyz db jest zdecydowanie za nisko
jeżeli nie lubisz anime jako gatunku, po kiego grzyba się wypowiadasz na forum?
jakim cudem ta strona ma działać tak, jak powinna, jeżeli multum użyszkodników uprawia tak perfidny trolling...
jesli klasyka kojarzy ci się glownie z muzyką to niedobrze to o tobie swiadczy xd (napisane najlagodniej jak moglem)
Poza tym klasyką w tym gatunku jest Myszka Micki, także waszemu dennemu dragon ballowi daleko do takich określeń.
Z muzyką klasyczną podałem jedynie przykład "inteligencie"
to nie tlumaczy 1ki. moze 4, moze3. ale nie jeden. ergo - nie jestes obiektywny.
Dobre sobie,"gówniarskie gusty"? Cóż za inteligentne określenie. Każdy jest inny i każdemu podoba się co innego, więc proszę Cię nie zachowuj się jak gówniarz i uszanuj gust innych. Nie podoba Ci się Dragon Ball? Super, ale po co te wrogie nastawienie? "Poza tym klasyką w tym gatunku jest Myszka Micki"- cóż, dla mnie klasyką jest właśnie Dragon Ball:)
Twoje współczucie nie jest mi potrzebne. Mimo wszystko dziękuję i pozdrawiam:)