PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=758685}

Droga do szczęścia

Un Camino hacia el Destino
2016
8,2 227  ocen
8,2 10 1 227
Droga do szczęścia
powrót do forum serialu Droga do szczęścia

Każda telenowela ma swój temat na spoilery. Jeśli ktoś ma jakieś pytania jeśli ktoś zna te pytania odpowiedzi to może je tutaj zadawać. Ja sam kilka takich pytań mam
1 Czy aktor który grał Teobaldo w Dzikim sercu gra w tym serialu rolę pozytywną ?
2 Czy matka Luisy zmieni stosunek do niej i do jej przybranego ojca
3 Czy Camila jest dobra czy zła ?

magazynier_48

nie wiem

basia21x

a za co fernada pojdzie siedziec i w ktorym odcinku

magazynier_48

za oszukanie luisa

basia21x

w ktorym odcinku

magazynier_48

może między 20-30 chyba

basia21x

ja to w sobote obejrze

basia21x

jak to za oszukanie Luisa?? możesz to rozwinąć?

maaajenka

fernanda została omal nie potrącona samochodem przez luisa potem pojechali do szpitala i camila jej przyjaciółka namówiła fernande żeby oszukała że ma amnezje i żeby oskarżyła luisa i ona się zgodziła ale kłamstwo wyszło na jaw i chciała zryzygnować z sprawy ale luis powiedzał że jak zaczeła to on skończy pierwszą sprawę wygrała fernanda ale potem przegra i pujdzie do więzienia za oszustwo i wyłudzenie kasy

basia21x

o matko. ale to sobie wymyślili. a w którym odcinku urodzi dzieciaczka?

maaajenka

nie pamiętam dokładnie ale między 70-90 jakoś tak

basia21x

to skoro do więzienia trafi 20 - 30 odcinek a urodzi 70-90 i z tego co widziałam w więzieniu to trochę tam posiedzi.

a powiedz mi jeszcze, oczywiście Fer zatai, że jest w ciąży przed Carlosem i on się dowie, że to jego dziecko chyba dłuuuugo później. Jak długo? i dlaczego Fer to zatai?

maaajenka

bo nie bedzie chciała żeby carlos wiedział bo chyba wruci do issabeli ona bedzie go chciała oszukać że jest w ciąży

basia21x

jak zawsze kręcenie i oszukiwanie.

basia21x

A jeszcze jedna rzecz mnie interesuje, kiedy Amelia w końcu pokocha swojego męża Pedro?

maaajenka

gdy zamieszka z swoim ojcem na ranczu amelia będzie pracować w banku i będzie zazdrosna o pedra gdy będzie pobliżu marisy oni będą się dobrze dogadywać będą przyjaciółmi wtedy Amelia zda sobie sprawę ze go kocha

maaajenka

Amelia zamieszka u Fernando wtedy Marianna będzie chciała zabic Fer i Pedra podpali ich chatkę i powie Ameli ze oni nie żyja .Wtedy ona sie zmieni i ich pokocha :D

superkarola

dzięki;)

maaajenka

niecałe 10 dziesięć odcinków

walczus12345

w sensie za tyle odcinków Amelia pokocha Pedra??

maaajenka

Chodziło mi o to że 10 odcinków Fernanda będzie w więzieniu chyba. tylko mój post pokazał się nie w tym miejscu.

walczus12345

aha. dzięki;)

walczus12345

A nie mniej mi się zdaje że 5 lub 8 ale nie jestem pewna Luis będzie chciał żeby mu wybaczyła bo dowie się że Amelia mówiła prawdę że Fernanda jest jego córką ale Fernanda nie będzie chciała go znać narazie

basia21x

do więzienia pujdzie 76 a wyjdzie 84 urodzi miedzy 70a 80

basia21x

Spędzi tam chyba 3lub 4 lata urodzi syna którego zobaczy po tylu latach Amelia i Pedro będą się nim zajmować puki fer nie wyjdzie z więzienia Camila ze zna przeciwko fernandzie Luis sprawi że fer nie dostanie się na studia

ocenił(a) serial na 10
basia21x

Fer spędzi 2 lata w więzieniu

anahilali93

3 lub 4 chyba

ocenił(a) serial na 10
basia21x

Nie,oglądałam ostatnio i ciągle powtarza ze spędziła 2 lata w więzieniu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Fer spędzi w więzieniu 2 lata, bo zaangażuje się w społeczność więzienną (założy zespół muzyczny) i to skróci jej wyrok.

basia21x

A tak w ogóle to ile dokładnie lat mają Fernanda i Carlos ?

wiktoria24

fernanda 19 carlos 25 w filmie naprawde carlos 33 a fernanda 25

basia21x

Czyli tak jak myślałam :) a czy Fer na serio zamkną aż na 10 lat? przecież to szmat czasu :(

wiktoria24

wyjdzie wcześniej nie spędzi tam 10 lat nie wiem dokładnie ile ale może miesiąc spedzi tam ale nie jestem pewna

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

2 lata spędzi w więzieniu.

marekwyszosiat

I kto ostanie usmiercony?

Carolinex6x

Marisa umrze matka Carlosa

basia21x

Fernando i Rosario umrą

marekwyszosiat

1.nie zbyt pozytywny
2.tak zmieni stosunek do córki
3.camila jest dobra będą się przyjaźnić nadal z Pauliną

basia21x

Ale z tego co widziałem na urywkach na yt to Camila będzie się dobierała do Carlosa i przez nią Fer trafi do ciężkiego więzienia

marekwyszosiat

Ale się pogodzą i Camila będzie z Felipe i da spokój carlosowi

basia21x

ok a wiesz może dlaczego konkretnie Fer trafi do paki ? no i dlaczego Camila wyląduje na ulicy

marekwyszosiat

Trafi tam przez Luisa na 10 lat ale wyjdzie

marekwyszosiat

Wyląduje na ulicy przez Mariannę ona nie chcę mieć dzieci i się nimi zajmować dlatego Camila mieszka internacie

basia21x

P.S kogo w tym serialu będzie grał Brandon Peniche ?

marekwyszosiat

Javier będzie lekarzem będzie on z maribel

basia21x

Czy Fernanda I Carlos są przyrodnim rodzeństwem?

Cherry21

nie są fernandy ojciec to luis a carlosa zmarł więc marisa wzieła ślub z luisem
jest jego ojczymem

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Amelia zmieni stosunek do Pedra

Klaudi78

Tak wezmą ślub kościelny

basia21x

Mam pytanie, czy jakiś wątek rozwinie się z związku z postacią nauczyciela literatury chyba Diega gra go ten aktor co grał w nie igraj z aniołem rolę Amadora. Bo ten aktor nie gra raczej postaci pozytywnych.... Mam przeczucie, że i w tej telce nie będzie to uczciwy i prawy nauczyciel. A może się mylę?