Zawsze bardzo go lubiałem.
Szczególnie podobała mi się postać Johna Smitha.
Decker
A mi sie bardzo podobala postac pulkownika Deckera. A z samej Druzyny - Murdocka !:)
Decker
A mi sie bardzo podobala postac pulkownika Deckera. A z samej Druzyny - Murdocka !:)
Decker
Bo postać Murdocka mimo że był i dla fanów jest zwariowany potrafił wymyślić coś dobrego w tym sensie że taki mały plan wiadomo to nie Hanibal ale jednak jego pomysły były niczego sobie. Co do deckera no postać bardzo pewna siebie do samego końca sądził że uda mu się złapać Drużynę A heh i te jego nieudolne aczkolwiek sprytne czasami próby nie były takie złe jednak był idealnym przykładem tego na czym zależały tym że władzom nie na dobru ludzi tylko na tym by złapać Drużynę A nie patrząc na koszty mieli gdzieś jak i zresztą sam Decker czy ktoś potrzebuje pomocy jego priorytetem była tylko i wyłącznie Drużyna A pewnie dlatego że w porównaniu do władz im zależało na dobru ludzi i nie umieli przejść koło tego obojętnie mimo że ścigało ich prawo oni jednak nie zamierzali się ukrywać tak by zapomnieć o całym świecie.