PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41243
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Czy podobał wam się 5 sezon jak sezon finałowy.
Jak dla mnie 5 seria zdecydowanie odstaje od wczesiejszych, oprócz 2-3 odcinków jest mizerna.
Szkoda bo wcześniejsze 4 sezony były na wysokim poziomie.
Właśnie przez 5 sezon nie dałem serialowi 9/10 tylko 8/10.

A jakie jest wasze zdanie o 5 sezonie?

ocenił(a) serial na 10
jurkiekewicz

Właśnie odświeżyłem sobie ten serial i obejrzałem wszystkie odcinki.

Ogólnie to 13 odcinek 5 sezonu jako całości nie jest najlepszy. Nie wiadomo czy ich ułaskawili, ogólnie lipa trochę. Cały serial jest świetny.

ocenił(a) serial na 10
bubzon

Miało być jako koniec całości. A chyba z tego co wiem to 12 jest zakończeniem, bo zamienili je kolejnością. Murdock nosi w tym odcinku koszulkę z napisem Finish.

bubzon

W piątym sezonie było kilka dobrych epizodów, ale ogólnie w porównaniu z poprzednimi to wypadał cienko.

ocenił(a) serial na 10
harryas 1

Z 5-tego sezonu zapamiętałem nową czołówkę i 3 pierwsze odcinki w których jest złapanie Drużyny i ich proces a następnie ucieczka;) Reszta sezonu już jest przeciętna jednak dla mnie i tak serial to 10/10;) Pozdrawiam wszystkich A-team fanów;)

ocenił(a) serial na 9
jurkiekewicz

Tak jak pierwsze 4 sezony są moim zdaniem świetne, to niestety 5 bardzo mocno odstaje. A szkoda, bo mieli duży potencjał z tym procesem i tak go zmarnowali...
Bardzo nie lubię tego nowego członka drużyny, specjalistę od efektów specjalnych. No i oczywiście byłego generała, który trzymając ekipę na "uwięzi" zniszczył całkowicie klimat.

użytkownik usunięty
jurkiekewicz

Mi się 5 podobał na pewno lepszy od 4-tej serii po prostu ciekawsze odcinki myślałem ze się 5 jakoś dobrze skończy a zakończył się nijak ale i tak wg mnie sezony od 1 -3 są najlepsze.

ocenił(a) serial na 10

W 5 sezonie najlepsze są pierwsze 3 odcinki - złapanie, sąd, skazanie i egzekucja A-Team :) za starych czasów podobal mi sie jeszcze ten epizod o wyspie z kanibalami :)