Serial bardzo mi się podobał i podoba nadal. Zawsze bawiło mnie że niemal w każdym odcinku gdzie by się nasi bohaterowie nie ukryli, czy to w stodole, czy w komórce lub jaskinii, to zawsze mieli na wyposażeniu spawarki, piły kątowe, klucze i narzędzia do przerobienia stojącego nieopodal wraku na pojazd pancerny!!
Druga sprawa - sceny pościgów. Zawsze ale to zawsze auta wrogów oraz wojskowe jeepy pułkownika Deckera uganiającego się za "Drużyną A" wpadały na krzaki po czym wykonywały w powietrzu ewolucję salta z beczką i rozwalone spadały na ziemię. W każdym niemal odcinku powtarzał się niemal ten sam schemat - auto wjeżdżało w krzaki lub kartony, po czym wykonywało efektowny fikołek w powietrzu.
To chyba najlepiej zapamietałem w tym serialu, te latające "dżipy" właśnie :)
No tak masz racje
Ja bym dodał jeszcze jedno
Nasi bohaterowie wystrzeliwali całe magazynki a i tak nikogo nie trafili
Co racja, to racja. Najgorsze, że telewizja powtarza nagminnie te same seriale, ale jakoś tego czy też McGivera nie chce.
Dodam jeszcze, że rozwala mnie podejście co niektórych oceniających, nie rozumiejących konwencji i oceniających nisko z powodu masy niemożliwych sytuacji :)
Kurcze chciałbym wrócic do lat 90
Jeszcze raz obejrzeć te seriale , poczuć atmosferę szkoły i inaczej pokierować swoim życiem
Z dzisiejszą wiedzą
Jeszcze żeby było ze 2 stacje więcej Polsat ,NTP+ I jeszcze jakaś niekoniecznie Polonia 1