Zamawiałem na allegro, ale zaprzestali wydawać na 32 płycie.
Boje się że może być już za późno ale musisz próbować czy coś się jeszcze da zrobić życzę powodzenia szkoda tylko że na allegro zacząłeś zbierać ten serial bo być może gdybyś kupował normalnie w kiosku to nie miałbyś teraz takiej sytuacji.
Na stronie AMERCOM podają,że 10 grudnia będzie nr.8, więc chyba wypuszczają tą serię od początku ?
W ten poniedziałek 8.12. w TV Okey była płyta 41 z odcinkami:
81. Pod powierzchnią
82. Misja "Pokój".
hmm, a to już ostatnia płyta? czy będzie kolejna/ne? tak patrząc na grzbiety pudełek (ten rysunek, co się układa), to brakuje jeszcze jednego kawałka.. ;/
No to jeszcze trochę czasu pozostało i dobrze mi tam się nie śpieszy lepiej że jest niż jakby nie miało go być:)
wypuścili niedawno od nowa , widziałem w empiku jako samodzielną kolekcję bez programu tv , a na bieżąco to dziś wyszła płyta numer 42 , ale w empiku są od nowa puszczano w kioskach pewnie też ale w salonach empik i kolporter najlepiej szukać
a ja mam podwójną płytę 38 (jako pudełko nr 19) - odcinki 75-76. ktoś chętny?
za to brakuje mi płyty 37 (odcinki 73-74). może ktoś ma na zbyciu? :)
Ja nie kupowałem, ale załatwiałem zaległe etuji to 3planety od słońca. Ale można zaległe zamawiać.
Też bym kupował w kiosku, ale nie ma, a na drugi koniec miasta mi się nie chce jezdzić, ale zamówiłem w Amercom i nadrobie zaległości
W każdym bądź razie ten serial jest tego wart by się starać go zdobyć jeżeli nadarza się ku temu okazja.