PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41132
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Decker

ocenił(a) serial na 8

Mi się wydaje, że Decker znika od odcinka z Hulkiem Hoganem 4 sezonu, później pojawia się Fulbright i wspomina coś o nim, że pracuje w magazynie bo tak słabo ścigał Drużynę A.
Pojawia się jeszcze na początku 5 sezonu podczas procesu Drużyny A, więcej go nie pamiętam,
być może w którymś odcinku jeszcze się pojawia...

Tak czy siak-coraz mniej tych odcinków....5 sezon będzie już tylko cieniem sezonu 4, szkoda, że tych odcinków do końca tak mało będzie.....

użytkownik usunięty
Irish_Americ

Tak Decker pojawił się na procesie Drużyny a co do 5 sezony fakt jest najsłabszy kiedyś na forum pisałem że 4 jest najsłabszy teraz zmieniam zdanie odcinki z piątej serii sa poprostu nudne tylko te pierwsze co ich schwytali były fajne jak ich ścigali to było na co popatrzeć a teraz nudy przynajmniej dla mnie.

A u mnie właśnie jest odwrotnie. Z 4 sezonu podobało mi się zaledwie kilka odcinków, a na reszcie umierałam z nudów, oglądałam jakby z przymusu, bo w ogóle mnie nie interesowały. A teraz, od początku 5 sezonu podobają mi się wszystkie odcinki, według mnie są ciekawsze niż te niektóre z 4. A spodziewałam się totalnej klapy po tym, co ludzie pisali na forum o 5 sezonie, że najgorszy, najnudniejszy, itp. Ale wiadomo, każdy ma inny gust. Ja tam żałuję, że już bliżej niż dalej do końca. :(

ocenił(a) serial na 8

Właściwie leży totalnie 3 odcinek 5 sezonu, scenarzysta kompletnie nie miał pomysłu jak wyciągnąć Hannibala, Pecka i Baracusa z tej wyspy, pojawienie się Stockwella także niczego nie wniosło, scenariusz totalnie kuleje, kule-ślepaki strasznie to naciągane i dziecinne by można to uznać za jakieś 10 % realizmu....

Irish_Americ

a Decker nie znika w 3 sezonie?? W którymś odcinku pojawia się Briggs i mówi ze Decker odszedł.

ocenił(a) serial na 10
Syla0606

briggs pojawił się w czwartym odcinku seri trzeciej pod tytułem-fire