Dzisiejszy odcinek wpadkaziwne miasteczko `` w koncowej scenie jak druzynna sie na pojedynek z
bandziorami mignela mi scena z odc.Kule i bikini s3e1 .Czy ktos zauwazyl oproc mnie.
Tak, ja też to zauważyłam, są dwie sceny z odcinka "Kule i bikini". Poza tym, znalazłam też jedną scenę ze "Steel".
Face był z wiertarką w tym magazynie co ich przetrzymywali a oni wymodzili broń z jakiś część s3e1 a ze odcinka Stal jak była scena ?
Była scena, jak Face w jasno-brązowym garniturze wkłada naboje do pistoletu (było widać tylko jego ręce). Poznałam tę scenę, bo w tle była taka mała buteleczka z jakimś olejem czy czymś innym żółtym.
Dodam ze w wielu odcinkach mozna dostrzec kaskaderow w scenach bojek wylapalem kiedys kaskaderow Mr T i. Hanibala
To jest norma,tak samo jak jada vanem.Gdy sa pokazani z dalszej perspektywy widać ze siedza kaskaderzy.Hanibal zawsze jest odwrócony ,ze niby gada.....Wydaje mi się ze po prostu chodzi o kase.Bo naprawdę tylko jada i nic więcej(jak sa pościgi to jeszcze rozumiem)płacone mieli za kazda scene...Peppard ponoć 25 tys za odcinek.Troche smieszy mnie Mr T bo widać ze to nie on,kaskader jest sporo szczuplejszy:) a kaskader buzki to koles co grał w odcinku o wesołym miasteczku co się podszywali za druzyne.
Mnie się nigdy nie udało wyłapać kaskaderów Hannibala i B.A., ale widziałam kaskadera Buźki w "One more time" w pierwszym sezonie. Ten facet miał ciemniejsze i chyba dłuższe z tyłu włosy, nie miał pasemek jak "oryginał". A swoją drogę, to jaki ma sens wstawianie kaskaderów w scenach, gdy jadą vanem? Przecież nie grozi im żadne ryzyko, co innego, jak są jakieś bójki, wybuchy czy inne groźne akcje, a tak... Może faktycznie chodziło o kasę, że producenci chcieli oszczędzać tam, gdzie się tylko da, jeżeli dla aktorów takich, jak Hannibal tak ciężko jest grać w vanie i potrzebny zastępca, bo jak nie, to "chcę więcej kasy". Rozumiem, że czuł się największą gwiazdą serialu, ale bez przesady. Osobiście wolałam Buźkę i Murdocka.
Mi sie wydaje ,że tak własnie było.Nawet dzis w pierwszym odcinku piątej serii gdy wiezli Curtisa do szopy,było widac ze to nie Peppard.Znowu był odwrócony i było widac peruke .Bużka oczywiscie tez nie prowadził :) a tylko jechali,poprostu za każda scene była kasa....producent Stephen J. Cannell w wywiadzie powiedział ,ze skonczyli produkcje bo nie było producentów którzy dali by taka kase(choc chyba główny powód to malejaca ogladalnosc i cofniecie zamówienia na 9 odcinków)
Dziś tez była wpadka
Mecz futbolu amerykańskiego
Było widać że to dwa różne mecze
To też, ale w którejś scenie kamerzysta sam siebie nagrał (odbicie na szybie, albo lakierze samochodu, dokładnie nie pamiętam) ;p
W odcinku "Dzieci z Jamstown" (czy jakoś tak) gdy złapali drużynę,podczas wysiadania Hanibala z furgonetki widać ,ze ma odpięte kajdanki....:) i delikatnie z wdziękiem je zapina...tak sobie pomyślałem,Boże co za amatorzczyzna.Sporo w tym filmie błedów,rozumiem ,że to 1983 rok i zdarzają się w filmach współczesnych ale takie niedociągnięcia!!!Czy jest kktos za to odpowiedzialny?ktos nad tym czuwa podczas robienia filmu???
Myślę że czuwa ale nikt specjalnie nie przywiązuje do tego uwagi , bo terminy są , i trzeba się spieszyć a jak by się bawili ze szczegółami to nakręcili by z 4 możne 5 odcinków i dziękuję ,a jakoś trzeba na tym zarobić.