Ogólnie bardzo ładnie wyglądająi nie sprzedam tego jak bede mial calosc ;]. Kiedys widzialem na allegro jakktos sprzedal 2 plyty za 32zl z opakowaniem ;/ Poważnie. Pozdrawiam
Nareszcie skończyła się druga seria a zaczęła trzecia. Czyli już bliżej końca niż dalej. A jeśli chodzi o wydanie to jak na wydanie gazetowe jest bardzo fajne. Pudełko z obrazkiem. Menu z muzyczką z serialu. Polski lektor. Super.
zajefajny serial, a komentarze hannibala czasami mnie rozwalają, jedna wielka zgrywa. świetny pomysł z okładkami co układają sie w całość. szkoda, że tylko dwa odcinki w tygodniu. na początku jak się zorientowałem ze jest wydawany w okey to zakupiłem na allegro wszystkie części i oglądałem po 2-3 odcinki dziennie przez tydzień aż mnie moja żona miała dość hehe.
to ile dokładnie jeszcze płyt przed nami ?poczynajac od 13 pudełka i ile kasy do wydania?? policzył ktoś?
W sumie będzie dwadzieścia pięć pudełek. kupować będziemy jeszcze przez dwadzieścia trzy tygodnie (bo mówię o pudełkach i tych co są w kopertach). Niestety jeszcze dużo zostało. Ale jak zbierzemy całą kolekcję to będzie super sprawa.