PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Niestety zakupilem dzis 2 wydanie i brakuje odcinka zatytuowanego "DZIECI Z JAMESTOWN", zamiast tego wydali kolejne - Pros And Cons i Królika który zjadl Las Vegas. Śledźcie co wychodzi, podaje link do spisu odcinków!

Jakby tego było mało "Królik który pożarł Las Vegas" jest siódmym z kolei epizodem!

http://www.imdb.com/title/tt0084967/episodes

Mam tylko nadzieje, ze pozostale tez wydadza i nie beda juz skakac :(

ocenił(a) serial na 10
Zeke

dadza bo bedzie 25 pudelek (24 po dwie plyty i jedno pojedyncze), zreszta zapowiadali 98 odcinkow

Zeke

No właśnie miałam to samo napisać. Napaliłam się wczoraj i dzisiaj na odcinek "Children of Jamestown", a kiedy zobaczyłam pudełko, to mnie zatkało! Ale na szczęście wcześniej ściągnęłam ten odcinek z internetu i wiem co się tam działo ( ale niestety, mówili po angielsku i nic nie zrozumiałam ). Pewnie zawsze będą dawali nie pokolei, ale już się przyzwyczaiłam. Na niemieckim RTLu II też tak robili...
W każdym razie, pudełeczko jest bardzo ładne i cieszę się, że mogę ich zobaczyć ( i zrozumieć ), nawet, jeśli odcinki nie są w prawdziwej kolejności.

ocenił(a) serial na 10
alex_78

hehehe z trzecia planeta bylo tak samo ale... i tak wydali wszysciutkie odcinki:):):)

ocenił(a) serial na 10
mihle

Mam jednak nadzieje ze nie wpadna na pomysl, aby za jakis miesiąc nie wrzucic trzyodcinkowego "Martial Court", czyli sądu i egzekucji Drużyny A, bo sie zalamie :D

Zeke

Pisałem do nich w tej sprawie.
Dostałem odpowiedź że od 10 odcinka ma już wszystko być po kolei.
Czyli teoretycznie od "West Coast Turnaround"

ikarkoz

Tylko pytanie: kiedy dadzą dziesiąty odcinek? Bo chyba nie na końcu? A był fajny i chcę go obejrzeć, bo mam nagrany, ale po niemiecku... I znowu nie wiem, co oni mówili!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Zeke

Mi nabardziej zalezy,zeby dali wszystkie, kolejnosc powinna sie zgadzac, ale jesli bedzie sie mniej wiecej zgadzac to tez przezyje:) Wczoraj zrobilam sobie maraton i odzyly stare wspomnienia .... ladnych kilkanascie lat minelo, a mnie wciaz to wzrusza i bawi :)