PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Czy wie ktoś gdzie jest możliwe zamówienie prenumeraty tego pisma tv okey wraz z serialem Drużyna A

użytkownik usunięty
arturro_3

Dzisiaj kupiłem 3 numer i w środku wydawca podał informacje o prenumeracie. Prowadzi ją poczta, a koszt to 99,- za 20 numerów, czyli jak dla mnie nie opłacalne bo cena wychodzi taka sama, a gazeta może przychodzić z opóźnieniem ;)

Może to nie jest opłacalne, ale masz pewność ze na pewno dostaniesz kolejny numer do domu nawet z opóźnieniem. Nie wykupią ci go z kiosku....

użytkownik usunięty
krzysiek015

Jeszcze mi ani jednego numeru nie wykupili, by tylko spróbowali ;) mam układy z kioskarzem hehe

ocenił(a) serial na 9

Mi też się jeszcze nie zdarzyło bym jakiś numer opuścił ustaliłem ze sprzedawczynią żeby mi zostawiała gazetę i na wet jeżeli z lekkim opóźnieniem ją kupie to i tak może być pewna że ją kupie takiego serialu nie można przegapić:)
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
arturro_3

Ja tam wolę ściągnąć z neta. I nie chodzi tu o pieniądze które bym wydał na gazety, ale ilość płyt. Odcinków Drużyny A jest około 100. Z tego co wiem na każdej płycie dodanej do gazety są 2 odcinki, co daje około 50 płyt. W formacie DivX jestem w stanie zmieścić wszystkie te odcinki na jakichś 8 płytach. Taka forma mi bardziej odpowiada.

użytkownik usunięty
Marcin1983

No to ściągaj zdrów ;) Ja tam wolę mieć to w przyzwoitej jakości DVD

ocenił(a) serial na 10

Jakość jest bardzo przyzwoita. Zaraz ktoś powie mi że ściąga się godzinami. W pół godziny mam cały odcinek, dla mniejest to rozsądny czas.

ocenił(a) serial na 10
Marcin1983

W woli uściślenia jest 98 odcinków ;) Ja także mam układ w kiosku :D Ale jak komuś brakuje odcinków to w Empiku są dostępne zazwyczaj;) jak nie w jednym to w drugim :D

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
SiekierPMJ

Jak zaczynałem zbierać film to zdarzyło mi się że bym nie miał drugiego odcinka a to dlatego że wtedy jeszcze nie ustaliłem ze sprzedawcą że mogę przychodzić trochę później ale w efekcie kupie.
Poza tym dali w gazecie że można jeszcze zamówić prenumeratę zaczynając od dowolnego numeru o ile oczywiście to jest aktualne nawet teraz:)
Ktoś kto lubi ten film będzie go szukał jak nie ma w jednym sklepie to trzeba szukać w drugim:)
Swoją drogą to niesamowite że po tylu latach ten serial powrócił może nie telewizja go emituje ale jednak jest:)
I dobrze bo tak szczerze mimo że nie myślałem o nim bardzo mi zapadł w pamięć i myślę że nie tylko mi:)
Tak sobie teraz patrze na to że być może ze względu na bardzo wpadające w pamięć postaci na tak długo ten właśnie film nie daje o sobie zapomnieć.