PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41243
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Czy Wy też macie problem z płytą nr 11? Ja ostatnio zamówiłam jeszcze jedną (jdną mam z TV Okay) i obie się zacinają... :(

ocenił(a) serial na 10
Kei_Kei

Ja tez mam problemy z płyta 11 ale to przez moje dvd, kiedy wlaczam film na kompa to wszystko dobrze dziala
Moje dvd nie jest od dawna przeczyszczone wiec czasami nie zalapuje niektorych plyt ja tez myslalam ze to cos z plyta ale nie skoro dziala mi na kopmuterze
moze przeczysc swoje dvd albo kup nowe

NATIB18

Sprawdzałam płytę na 4 różnych odtwarzaczach na żadnym nie działa. Poza tym wszystkie inne płyty działają jak należy, więc raczej nie jest to wina sprzętu.

Kei_Kei

Mi tam wszystkie plyty z Druzyny A ida normalnie Ja mam stacjonarny odtwarzacz Mam problem z wczesniejszymi plytami Amercomu np serial Partnerzy co kiedys wychodzil albo Święty plyty sie zacinaja Pomaga czasami podgrzanie suszarka do wlosow przez jakis czas wtedy mniej sie plyta tnie.Jak ktos chce to niech na ten temat w internecie poszpera z numerem z suszarka.

Kei_Kei

Ha ja już też mogę powiedzieć że wszystkie płytki działają. Na szczęście wydawnictwo przesłało mi nową sprawdzoną i działającą płytkę :D