Dzisiaj (31 marca) obleciałem większość kiosków na osiedlu iiiiii NIE MA BYŁO aleeeeeeee nie ma do jednego kiosku dają chyba tylko 3 numery
może napiszemy jakąś petychję do wydawcy aby więcej numerów dawał do kiosków czy co , chcę zdobyć to legalnie a nie szukając potem odcinków na emule
To dopiszcie, do petycji, żeby zmienili tłocznie, bo to co dadają do gazety to jakiś chłam odpadki poprodukcujne, ciągłe problemy z odpalaniem, ostatniej płyty wogóle mi nie czyta. Niech ktoś mądry napisze taka petycje i wstawi tutaj, załatwi się adres e-mail do tvokey i każdy by sobie skopiowal i wysla, zalejemy ich petycjami, możew końcu ogarna się.
Ja żadnych problemów z kupowaniem nie mam, z odtwarzaniem płyt też nie mam;] Mieszkam w małej miejscowości i tylko jeden kiosk sprowadza TV Okey i to tylko jedną sztukę, ale dogadałem się z ze sprzedawcą i każde TV Okey w poniedziałek trzyma dla mnie;] Żyje od poniedziałku do poniedziałku. A Team rządzi!
a ja w jednym kiosku mam zalozona teczke i miema znaqczenie kiedy przyjde druzyna a czeka:):):) oki lece ogladac pozdro.
ja żadnych problemów nie miałam,a płyta działa dobrze,ale wiem że do kiosków przysyłają 1 najwyżej 2 sztuki,zupełnie bez sensu,chyba tylko po to żeby wybrani mogli kupić
tez nie mam zadnych problemów z płyta a śmieszne jest to że coś mi mówiło "A może pójść rano i kupić ???" no i masz po południu tzn po 14 normalnie było a dzisiaj nie
Ja też mam zamówione w kiosku i po kłopocie- tym bardziej, że nie ja płacę ;))) Jak się komuś nie udało, to polecam na Allegro sprzedawcę amercom_kiosk Ale i tak trzeba się spieszyć, bo A-Team ludziska wykupują błyskawicznie :)
Ja u siebie kupuję bez problemu. Wychodzę z pracy do sklepu o 8 rano i zachaczam o kiosk. Zawsze jest. Ale rzeczywiście coś jest nie tak z tymi płytami bo żadnej nie mogę odtworzyć na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Oglądam na kompie lub na PS2. Za jakiś czas mogli by dać też stare bajki jak Gigi la Trottola czy może Yattaman, he he