W serialu mówili że za to iż złamali rozkazy i obrobienie banku w Hanoi(wypełniali rozkaz ale pare dni po zakończeniu wojny)
i wykradli 100 mln yenów w złocie.
Co się stało z kasą?Korzystają z niej?
Zostali skazani za napad na bank i morderstwo pułkownika Morissona. Wsadzili ich do więzienia, ale uciekli i za to dodatkowo też ich ścigają. A jeśli chodzi o pieniądze, to pewnie policja zabrała im je kiedy za pierwszym razem ich złapali tuż po napadzie... Tak mi się wydaje...
Jak pamietam to chyba w odcinku, gdzie poznali Amy Allem(czy jak jej tam) opowiedzieli jej, ze obrabowai ten bank na zlecenie jakiegos sierzanta, pozniej ten sierzant jakos poprostu zniknal i nigdzie nie mozna bylo go znalezc. Na koncu dopiero wszystko sie wyjasnilo. Nie pamietam dobrze. wiem, ze na sprawie o obrabowanie banku juz go nie bylo. Pozniej oni poszli siedziec na 30 lat i uciekli sa najemnikami ;].
Tak sobię myślę i dochodzę do wniosku w jaki sposób A-Team, była w stanie obrabować bank w Hanoi (ówczesna stolica Wietnamu Północnego). Przecież obrona plot nie przepuściłaby żadnego śmigłowca...
Spoko. Ale moim zdaniem reżyser w Drużynie A bardzo dobrze odwzorował zrobienie w konia(żeby nie uzywac wulgaryzmoww ;]) mafii w odcinku "Królik, który zjadł Los Angeles". Moim zdaniem tak ich dobrze zrobili, ze do banku by sie wbili ;p
Nikt z was niestety nie trafił. Drużyna A była ścigana za napad na bank w Hanoi, pułkownik wydał i rozkaz a później zniknął oni nigdy nie siedzieli za to w więzieniu jak napisał fire-88, po prostu uciekli i zostali najemnikami. Gdyby poszli siedzieć na 30 lat to po wyjściu mieliby po 60-70 lat