No zajebiaszcze normalnie, zwykle nie oglądam dwóch odcinków za kupą ale pierwszy "proces" był tak ciekawy że od razu włączyłem drugi odcinek. Te dwie godzinki zleciały tak szybko jak nigdy. Naprawdę super serial, szkoda że jeszcze tylko 10 odcinków i koniec. I co ja będę teraz oglądał :( Wiecie czemu zaprzestali kręcić dalej ten serial?? Przecież to była żyła złota, kilkanaście milionów widzów przed telewizorami, jak mogli zdjąć taki serial??
Pod koniec emisji czwartej serii serial drastycznie zaczął tracić oglądalność. Dlatego też zdecydowano się na zmianę formuły serialu, stąd proces, egzekucja i późniejsza współpraca ze Stockwellem. Jednak i to nie pomogło, serial przynosił więcej strat niż zysków dla jego twórców i po nakręceniu jedynie 13 odcinków 5 serii podjęto decyzję o zaprzestaniu jego kręcenia.Szkoda:(
Zazwyczaj jest tak ze serial jest krecony tak dlugo az sie widzom niezacznie nudzic,pomysl ile jest takich seriali ktore napoczatku byly dobre a potem to juz masakra:( Hmmm co Ty bedziesz ogladal po DRUZYNIE A wydaje mi sie ze AIRWOLFa pozdro :)
Racja, zaczal tracic na ogladalnosci, aczkolwiek powiem wam ze ostatni odcinek 4 serii pt "Sound Of Thunder" byl jednym z lepszych wogole (te wstawki z Wietnamu przy piosence Eve Of Destruction, ktora polecam)! No i 3 czesciowy Martial Court to juz wogole swietna sprawa...
Pozniej w 5 serii jest jeszcze odcinek, kiedy Druzyna A ląduje na wyspie kanibalów - The Crystal Skull czy cosik ;) polecam :D