PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41243
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

jakies tytuly fajnych seriali co lecialy na polsacie w tych latach co druzyna A?
typu macgyver. byl jeszcze taki serial z takim gadajacym samochodem. Niepamietam tytulu bo ja mam 15 lat a jak to lecialo to bylem mlody. warto powspominac

mares

Ten serial z gadajcym czarnym samochodem to Knight Rider - Nieustraszony (mój ulubiony!!!). Poza A Team i Knight Rider leciały na polsacie: Zawód policjant (2 mój ulubiony, chociaż mam z niego mgliste wspomnienia
), Adam 12, Żar Tropików, Airwolf, Brygada Acapulco, Słoneczny Patrol(do dziś leci a jego początki sięgają lat 70' !!), Renegat, Gliniarz i prokurator (do 2 ostatnich nie jestem pewien czy na tej stacji).
Pozdrawiam

mares

Ten serial z gadajcym czarnym samochodem to Knight Rider - Nieustraszony (mój ulubiony!!!). Poza A Team i Knight Rider leciały na polsacie: Zawód policjant (2 mój ulubiony, chociaż mam z niego mgliste wspomnienia
), Adam 12, Żar Tropików, Airwolf, Brygada Acapulco, Słoneczny Patrol(do dziś leci a jego początki sięgają lat 70' !!), Renegat, Gliniarz i prokurator (do 2 ostatnich nie jestem pewien czy na tej stacji). Każdy z nich obejrzałem chociaż 1 odcinek (też byłem mały - może 6,7lat i bardzo mnie to fascynowało). Mówię Ci, każdy z tych seriali jest wart obejrzenia, nie to co te nowe tasiemce o zawiłej fabule (typ Klan czy Moda na sukces).
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
WTS_7044_Knight

Był też "Magnum" z Tomem Selleckiem, oraz "Riptide" z chyba Joe Pennym (z Gliniarza i Prokuratora), poza tym niezły był "Grom w raju" hehe ;) oraz "Time Trax"