PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501625}

Druga szansa

Life Unexpected
2010 - 2011
7,4 5,8 tys. ocen
7,4 10 1 5791
Druga szansa
powrót do forum serialu Druga szansa

10 odcinek 2 serii.

ocenił(a) serial na 10

10 odcinek 2 serii.Jak wrażenia po obejrzeniu??

ocenił(a) serial na 8
kath198

najbardziej interesuje mnie syn Emmy i czy będzie z Lux. Mam nadzieję, że tak bo ten chłopak jest świetny. ;D

monte13

również mam nadzieje, że Lux będzie z Samem, bo drażni mnie ten nauczyciel ;/

kath198

W jednym z odcinków ( było to chyba zakiończenie roku szkolnego) jedna dziewczyna koleżanka głównej bohaterki L..... wygłaszała wspaniałe pzremówienie... Pytanie brzmi czy wiecie który to był ODCINEK ????

ocenił(a) serial na 8
Charlie90

ja czekam na napisy, ktore nie wiem kiedy beda, wtedy powiem jak wrazenia ;)

ewela_129

napisy będą 7 grudnia

luk2255

luk2255 bzdury piszesz!!!!!!!!! Napisy już są na napisy24.pl
Poważnie, serial mi się podobał. Ahh miejmy nadzieję, że będzie 3 sezon. Ale niestety nie, bo podobno mało widzów oglądają w Stanach i mogą skończyć ten serial. :(
Wiem, co się dzieje z Taszą, które policjanci atakują ją. Bo oglądałam promo następnej odcinku, że jak Tasza rozmawiała z Cate. Później są w sądzie.Lux, Tasza może będzie Sam będą opowiadać co się stało. A Lux będzie opowiadać wszystkim co się wydarzyło jak była młoda i została podbita za złego ojca. Tzw Tasza dostała napaść za uderzenia z łopatą głowy faceta który zawsze ją pobił Lux. To moja opinia ...

ocenił(a) serial na 10
kath198

świetny odcinek
ja chce 3 SEZON!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kocia0403

To znaczy że 10 odcinek był ostatnim tej serii?

ocenił(a) serial na 8
kath198

przewidzianych jest 13 odcinków, oglądalność spadła i prawdopodobnie 13 odcinek tego sezonu będzie ostatni.

claudie

Jw. zostało 3 odcinki, kath198 a czemu pytasz? Widzę, że jesteś ślepa. --> Tu masz wszystko pokazane odcinki http://www.filmweb.pl/serial/Nieoczekiwana+szansa-2010-501625/episodes#sezon2
PS. Sorry, nie chciałam być surowa.