PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501625}

Druga szansa

Life Unexpected
2010 - 2011
7,4 5,8 tys. ocen
7,4 10 1 5791
Druga szansa
powrót do forum serialu Druga szansa

Lux

ocenił(a) serial na 8

9 odcinek 2 sezonu strasznie mi się podobał. Piszecie, że Lux jest egoistką i to że miała złe dzieciństwo jej nie tłumaczy, ale w 9 odcinku wychodzi na jaw jakich traumatycznych przeżyć doznała. Tak więc oglądajcie dalej. A i w serialu pojawił się super koleś ten syn Emmy. Super by było żeby Lux z nim była zamiast z nauczycielem.

ocenił(a) serial na 10
monte13

Mam inne zdanie na ten temat. Odcinek był fajny, ale traume możed przeżyła, tylko to nie usprawiedliwia jej glupiego i nieodpowiedzilanego zachowania;/ a Ten syn Emmy, nawet nawet.

ocenił(a) serial na 9
xnewdayx

Może i nie miała łatwo, ale tak jak napisała poprzedniczka - nie usprawiedliwia jej to.

monte13

Fakt, odcinek ciekawy. Przyłożenie łopatą przez Tasha'e trochę mnie rozbawiło. :P
Syn Emmy fajny, ale Lux lepiej wygląda z Eric'kiem.
Co do zachowania to, jej traumatyczne przeżycie z dawnych lat, jest tylko wymówką, żeby Cate winiła za wszytko siebie. Lux się zachowuje jak pępek świata.

monte13

to ja tak ogólnie - generalnie w 2 sezonie Lux jest strasznie wkurzająca, aż do bólu, egoizm z niej się wylewa....
a traumatyczne przeżycia nie mogą usprawiedliwiać, tego, że chce, żeby wszyscy wokół niej skakali :P