http://hatak.pl/news/9676/Czy_Twoj_ulubiony_serial_jest_bezpieczny/
W zestawieniu ogladalności Life Unexpected plasuje się na niskiej pozycji jako serial który prawdopodobnie zostanie skasowany, tzn że nie przedłużą go na 3 sezon. Do wyemitowania zostało jeszcze 8 odcinków więc jeśli ktoś mieszka w USA to niech namawia znajomych do oglądania... Taki świetny setial nie może zostać skasowany po 2 sezonach.
szczerze mówiąc to pierwszy sezon mi sie bardzo podobał,1 odcinek 2 sezonu tez całkiem całkiem. ale teraz jakoś zaczyna mi się ten serial nudzić, nic się nie dzieje w kółko jedno i to samo.
Mój ojciec w Stanach mieszka :D ale co mam mu powiedzieć ? Oglądaj serial hehe ?:D to głupie namówisz 3 osoby i co to da?:P Nic.. Faktycznie serial się mi już trochę nudzi, tak czekałam na 2 Sezon. :P A tu tak wszystko na jednym kółku... 1 sezon był świetny :P teraz ewidentnie nie wiedza co robić dlaej, żeby podtrzymać ciekawośc każdego odcinka, moim zdaniem oni koncza serial zawsze na tym ze wsyzstko dobrze sie układa... powinni ciachnąc każdy odcinek na jakiejś niewiadomej to by ludzie ogladali xd. A jeśli chodzi o 90210 to nie zjedzie z anteny pbo podobno ten ma ogromna ogladalnosc i zrobil duzy sukces.
Miałam na myśli, że to mój ulubiony serial Life unexpected i 90210, nie chcę żeby sezony się skończyło.