2 sezon jest najprawdopodobniej ostanim, do konca pozostało tylko 3 odcinki :(
Jak wg was zakończy się serial? Mysliscie ze Cate bedzie z Bazem ? A moze z Rayanem a Baze z Emma ?
Szkoda. ;/
Ja myślę, że skoro Cate jest w ciązy to będzie z Rayanem i sie pogodzą. Baze bd z Emmą. Przez to że policja zabrała Tashę za napaśc na tego gościa, wyjdzie wszystko na jaw. Cała sprawa z Lux i Ericiem. On będzie miał kłopoty i wyjedzie ;] a Lux może bd z Samem xd Ale to moze tak sie stanie jak zakoncza serial. Ale jak nie skonczy sie jakos konkretnie, to moze bd 3 seozn, nie wiemy jaka jest ogladalnosc teraz w USA. Może wzrosła i bd dalej. Np. Polski reial Licencja na wychowanie- słaba ogladalnasoc a pociagneli koljny sezon. ja Licze na 3 :P
Na 100% nie będzie 3 sezonu , niestety.
Oficjalnie: koniec!
Tak naprawdę wszyscy wiedzieli już od dawna, że nie będzie trzeciej serii ''Life Unexpected'' (choćby z powodu wydania DVD zapowiadającego płyty z CAŁYM serialem, ale dopiero teraz nadeszła oficjalna informacja od producentki Liz Tigelaar. Dwugodzinny finał stacja CW pokaże 18 stycznia.
a ja bym chciała, żeby Cate była w ciąży z Baze'em :) jak dla mnie to oni są idealną parą i mogliby być W KOŃCU razem. szkoda, że serial się kończy, bo jest naprawdę jedyny w swoim rodzaju... :(
Ehh, osobiście żałuję, że nie będzie 3 sezonu.
Serial przypadł mi do gustu, wg mnie 2 sezon jest tak samo dobry jak 1.
Będzie mi brakowało nowych odcinków o Lux i reszcie :(
I jak wrażenia po obejrzeniu finałowych odcinków? Przyznam szczerze, iż to jak się zakończyło nie było w sumie dla mnie żadnym zaskoczeniem - można było się domyślić, że twórcy doprowadzą do tego aby Cate była z Bazem
Osobiście wydawało mi się że też Kate i Baze będą razem ale nie widziałam możliwości jak to zrobią. A tu proszę, taka wolta. Dwuletni przeskok i gotowe
Jedyne czego żałuję, to właśnie tego przeskoku. Szkoda, że nie było pokazane w jakich okolicznościach się zeszli i w ogóle. Ale cóż serial został skasowany więc jakoś musieli to zrobić.
Kath nie wiem czy odcinek jest udostępniony na jakiejś stronie gdzie można go obejrzeć ale na chomikach jest już wrzucony ;)
Aha.Dzięki.
Wiecie może czemu na iitv go nie ma?? I czy w ogóle będzie?
Proszę o szybką odpowiedź .
raczej nie będzie. 1 seria miala pare odcinkow PL , o drugiej nic nie slyszlaem
No, po końcówce drugiego sezonu w USA, Warner Bros wydał "Life UneXpected Complete Series" - pierwszy i drugi sezon na iluś tam płytach DVD :P
raczej na pewno sezon mial sie skonczyc wejsciem Kate do baru, ale ze nie dostali zielonego swiatla na dalsze sezony, to dali przeskok i w sumie lepiej niz - jak to teraz w modzie - konczyc serial bez ladu i skladu. A tak fani dostali, to co chcieli (no jezeli chodzi o mnie to poza zwiazkiem Lux z Jonesem)