PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142411}
7,8 79  ocen
7,8 10 1 79
Duckman: Private Dick/Family Man
powrót do forum serialu Duckman: Private Dick/Family Man

Oglądałam już 2 serie !!! Duckman wymiata !!!!

użytkownik usunięty
katarzynka1216

Naljepszy animowany serial ever! Ex aequo z "The Simpsons". Pamiętam jak leciał na C+ masakra. Jupikajej kaczkoj*bco :)))

użytkownik usunięty

Aha i jeszcze jedno, to nie bajka! To serial animowany dla dorosłych. Pamiętam jak znajoma śmiała się ze mnie jak powiedziałem, że oglądam Simpsonów (jak animowane tyo znaczy, że dla dzieci), a "Duckman" to cięższy kaliber od Simpsonów.

A dokładnie. Mój post jest z 2007 więc to już trochę dawno. : ) Zgadza się, dla dorosłych.
Już kilka osób wspominało, że leciał na canal + Był z polskim dubbingiem/ lektorem/ z napisami?
Odcinki można w necie zobaczyć. Niestety nie ma polskich napisów. Przynajmniej są angielskie, to bardzo ułatwia sprawę.

użytkownik usunięty
katarzynka1216

Duckman był dubbingowany przez Włodzimierza Pressa - uwierz mi , w sposób genialny.

ocenił(a) serial na 10

A świnie Sławomir pacek chyba podkładał. Dubbing był super a to rzadkoćś w Polsce

ocenił(a) serial na 10
5ort83

Wow, byłem przekonany że do naszego zaścianka Duckman nigdy nie dotarł O.o

Zazwyczaj nie proszę o takie sprawy, bo preferuję wersje oryginalne, ale chętnie sprawdziłbym jak też w tym przypadku polski dubbing wypadł - było nie było, to nie bajeczka dla dzieci tylko przeładowana podtekstami i gierkami słownymi groteska... jeśli ktoś więc posiada namiary na wersję polską (nie musi być cały serial, ot, jeden odcinek by wystarczył) to będę wdzięczny za podlinkowanie.

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

Nie ma szukałem to Canal+ jest właścicielem polskiej wersji a jak wiadomo już dawno to nie leci w tv :(

ocenił(a) serial na 10
5ort83

Liczyłem na to że może ktoś gdzieś ma np. nagrane z tv na vhs, zgrane z vhs na kompa i wrzucone na chomikka czy jakiś torrent. Ale niestety, tak jak mówisz - NIE MA :( Przeszukałem dziś chyba cały internet w poszukiwaniu polskiej wersji, choćby kilkusekundowej reklamówki na YT - ale dupa, ni ma... :/

EDIT: ten fragment bęzdie pewnie bezsensowny, ale muszę coś przetestować: filmweb nie daje mi umieścić postu, jeśli jest w nim zawarte słowo "chomik", co za paranoja, jak będę chciał napisać coś żartobliwie na forum Alvina i wiewiórek to też mi zacenzurują..? Poniżej będę sobie sprawdzał co "przechodzi" a co nie, proszę się nie przejmować tym fragmentem posta...

- chomik

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

na chomikka

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

na chomikku

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

no co za kurde parodia, jak będę chciał opisac sen w którym jeździłem na chomikku to też nie mogę? :D

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

ano nie mogę :P

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

Hehehehe dobre :D

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

Tutaj jest kilka odcinków, pewnie potem wrzucą więcej: https://www.youtube.com/channel/UCSbwPsgzlhVe6AVdqPYJ83A

ocenił(a) serial na 10
Sugarhyme

Wow! Dzięki! Już myślałem, że nigdy tego nie usłyszę!

Tragiczny jest ten dubbing niestety xD Ale fajnie, że ktoś to archiwizuje.