PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

12 ostatni!

użytkownik usunięty

Strasznie nad tym ubolewam ;( że to już ostatni sezon bardzo lubię ten serial,nawet bez Sheen'a
jest całkiem fajny.

ocenił(a) serial na 7

Niestety nie jest. Zobacz sobie któryś odcinek z pierwszych sezonów i potem porównaj z tą parodią co teraz wychodzi. W skrócie - dzień do nocy.

użytkownik usunięty
Kacperr

Wiem co masz na myśli pierwsze sezonu były zaje....e 9,10,11 były znosnie ale nie zawsze,czasami to byl po prostu debilizm sam to przyznaję,chodz bardzo lubię ten serial ciekawi mnie jak to bedzie w 12 ostatnim sezonie jak sie wszystko zakończy.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam sie uwielbiam ten serial ostatnio obejrzalem sobie wszystko jeszcze raz.
Ten serial poprostu mnie smieszy a szkoda ze sie konczy.
Na dodatek ma byc chyba 13 odcinkow w ostatnim sezonie to juz wogole slabo

użytkownik usunięty
luquepl

Ja mam tak samo zawsze się smieję jak oglądam ten serial,szkoda że to już koniec ostatni sezon,wydaje mi się że poprostu już nie mają pomysłów i dlatego jest jak jest i na dodatek słaba oglądalnośc szkoda szkoda ;(

ocenił(a) serial na 8

Właśnie dobrze niech kończą . Z trzech głównych postaci została tylko 1 a to źle jeśli chodzi o sitcom . Kutcher jest kiepski w tym serialu a o reszcie nowych postaci nawet szkoda gadać .

użytkownik usunięty
Sagemik

No tak Kutcher'owi pasowała ta rola jak świni śiodło xD

ocenił(a) serial na 8

też jest mi smutno, że 12 ostatni, ale absolutnie nie mogę się zgodzić, że bez sheena też jest dobry, bo nie jest. naciągają na siłę, żarty się powtarzają, widać brakuje już im pomysłów, wszędzie wciskają seks gdzie się tylko da, z alana zrobili już totalnego sknerę, a jake'a debila do kwadratu... uwielbiałam ten serial, ciągle trzymał wysoki poziom humoru, w 8 sezonie trochę przygasł, a potem to... no już raczej średnio-kiepsko. w sumie już nie mam frajdy z oglądania tego serialu, nie wiem po co go oglądam. chyba tylko po to żeby obejrzeć.

użytkownik usunięty
domi_nika_mini

Śmiało można powiedziec że nie mają już pomysłów na ten serial,bez Sheen'a szkoda naprawde ale może z jednej strony to dobrze że już koniec,12 sezon ostatni ale nie będe sie palił żeby go obejrzec.