PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75992
7,4 11 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

podejżewam ze serial sie skonczy na 9 sezonie nie obroni sie z Ashtonem

ocenił(a) serial na 10
Lodi

Ja myslę,że jednak poleci dalej.Będzie inny-to na pewno,ale chyba da rade.

Lodi

A ja nawet nie chce o tym myslec. Uwielbiam 'Dwoch i pol' ale z oryginalnym Charliem!
Ashton pasuje do tej roli jak piesc do oka:/ Podobno ma grac starszego brata Alana, a wyglada na prawie jego starszego, ale syna. Nie wyobrazam sobie go z whisky i cygarem. Nie ma w ogole tego dojrzalego lekko przepitego;) wygladu Sheena. A juz nie wspomne, ze jego gra jest drewniana i uwazam, ze nie jest w zaden sposob zabawny.

Oczywiscie z czystej ciekwosci obejrze z nim moze nawet pare odcikow nowej serii, ale jak dla mnie to serial jest juz stracony...

fU3L4lif3

On nie ma grać żadnego starszego brata Alana.

mjobski

A to kogo w takim razie?? Przez wiele odcinkow przewija sie w rozmowach fakt, ze Charlie jest starszym z braci. To teraz co w takim razie? Zmieniaja cala historie i jednak Charlie staje sie mlodszym bratem Alana, swiezo po studiach?? xD

ocenił(a) serial na 9
fU3L4lif3

Jakiegoś Waldena Schmidta? Przecież 9. sezon ma się zacząć od pogrzebu Charliego Harpera...

lukaszo85

Proszę http://www.filmweb.pl/serial/Dw%C3%B3ch+i+p%C3%B3%C5%82-2003-126122/discussion/n owe+info+P,1703940

mjobski

Ludzie! Spokojnie... To pewne, że Ashton będzie miał duzy poroblem z zastapieniem Sheena! A serial napewno nie osiągnie oglądalności jaką miał przez ostatnie lata. Napewno pierwszy odcinek obejrzy spora i widownia, ale ze zwykłej ciekawości. A tym, że niezbyt utalentowany aktor jakim jest Ashton Kutcher będzie wcielał się w nową postać, próbując zastąpic Charliego Harpera i udowodnić, że zasługuje na taką samą uwagę nie musimy się martwić... Pan Kutcher podpisał umowę na tylko jeden sezon, a pan Chuck " Nierozgarnięty, zadufany w sobie twórca, który uśmierca głównego bohatera po prawie 9 letnim sukcesie" Lorre zapowiedział w jednym wywiadzie, że jest to ostatni sezon. I tu znowu się pojawiają przebłyski wątpliwej "inteligencji" Pana Chucka Lorre'a, bo po co zmieniać gwiazdę i na siłe kontynuować serial tylko na jeden sezon? Po obejrzeniu pierwszego odcinka z Waldenem Schmidtem, proszę aby każdy fan serialu, uczcił minutą ciszy bohatera jakim był Charlie Harper, zanim sięgniecie po pomidory i jajka...

Sgt_Pepper

Twoja wypowiedz jest swietna i rownie swietnie poprawila mi humor:]

ocenił(a) serial na 9
fU3L4lif3

http://www.youtube.com/watch?v=yxJjXbiPbc8

ocenił(a) serial na 9
fU3L4lif3

Nie będzie nic takiego Alan będzie ze synalkiem strażnikami miejskimi i Ashtona złapią na jakimś przestępstwie i szefostwo ich będzie kazało im wząść jego pod opiekę i żeby sprowadzili go na dobrą drogę!

jazdowicz2666

człowieku! to jest spot reklamowy! ani alan, a już tym bardziej jake nie będą policjantami!

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

ahahahahahahah o ku*wa twa glupota jest bezdenna , albo sobie jaja robisz