PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75988
7,4 11 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Ale bezsens

ocenił(a) serial na 9

właśnie obejrzałem ostatni odc.8 sezonu.i nic nie pokazali co było dalej z Charlie i Rose po wyjezdzie do Paryża przecież podobno tam Rose przyłapała Charliego pod prysznicem z inną laską i po kłótni on wpadł pod metro czy tam pociąg jak wyjaśniała w 1odc.9sez.a tu taka lipa pokazali tylko jak biorą walizki i wychodzą i to wszystko spieprzyli to ładnie myślałem że więcej ujawnią na sam koniec;-/

jazdowicz2666

Nie mieli jak tego pokazać inaczej bo po 16 nakręconym odcinku Sheena wylali z obsady.

ocenił(a) serial na 9
mjobski

Widziałem przed ostatni odcinek z 8. sezonu i przyznam że Charlie faktycznie nie wyglądał tam dobrze, ostre bale musiały być, nawet jego mistrzowsko złośliwe teksty brzmiały jako nie tako. Czuć było że coś jest z nim nie tak, w każdym razie gnoje źle zrobili że się go pozbyli...

ocenił(a) serial na 9
mjobski

to nie wiem na jaką cholerę kręcili ten ostatni 16odc.z tak poje...zakończenie które nic nie wyjaśnia...........

jazdowicz2666

To nie miało być zakończenie bo było zaplanowanych jeszcze 8 odcinków w tym sezonie i według mnie to miały być 8 ostatnich odcinków całego serialu. Po prostu tak wyszło.

ocenił(a) serial na 9
mjobski

to dali dupy po całości ale mogło tak być że Charlie sam odszedł a nie że oni go wyrzucili

jazdowicz2666

Charli jedzie do Paryza i zgodnie z natepnym odcinkiem wpada tam pod pociag.
Sheen wynegociowal od producentow 100 mil$ jako ugodowe.

ocenił(a) serial na 9
milutki

to ja wiem tylko chodzi mi o to że tego nie pokazali w żadnym odc.

jazdowicz2666

Człowieku nie ogarniasz nic już Ci napisałem dlaczego tego nie pokazali bo nie mieli jak.

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

NIE TRZEBA BYŁO CHARLIEGO zwalniać;D

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Właśnie, wiadomo o co chodzi z tą całą aferą? Dlaczego wyrzucili Sheena z obsady? :p

ocenił(a) serial na 9
buszasz

http://www.swiatseriali.pl/seriale/dwoch-i-pol-334/news-sztuka-spadania-na-czter y-lapy,nId,361152 tu masz odp,;)

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

dzięki wielkie :) nieźle narozrabiał...