właśnie obejrzałem ostatni odc.8 sezonu.i nic nie pokazali co było dalej z Charlie i Rose po wyjezdzie do Paryża przecież podobno tam Rose przyłapała Charliego pod prysznicem z inną laską i po kłótni on wpadł pod metro czy tam pociąg jak wyjaśniała w 1odc.9sez.a tu taka lipa pokazali tylko jak biorą walizki i wychodzą i to wszystko spieprzyli to ładnie myślałem że więcej ujawnią na sam koniec;-/
Widziałem przed ostatni odcinek z 8. sezonu i przyznam że Charlie faktycznie nie wyglądał tam dobrze, ostre bale musiały być, nawet jego mistrzowsko złośliwe teksty brzmiały jako nie tako. Czuć było że coś jest z nim nie tak, w każdym razie gnoje źle zrobili że się go pozbyli...
to nie wiem na jaką cholerę kręcili ten ostatni 16odc.z tak poje...zakończenie które nic nie wyjaśnia...........
To nie miało być zakończenie bo było zaplanowanych jeszcze 8 odcinków w tym sezonie i według mnie to miały być 8 ostatnich odcinków całego serialu. Po prostu tak wyszło.
to dali dupy po całości ale mogło tak być że Charlie sam odszedł a nie że oni go wyrzucili
Charli jedzie do Paryza i zgodnie z natepnym odcinkiem wpada tam pod pociag.
Sheen wynegociowal od producentow 100 mil$ jako ugodowe.
Właśnie, wiadomo o co chodzi z tą całą aferą? Dlaczego wyrzucili Sheena z obsady? :p
http://www.swiatseriali.pl/seriale/dwoch-i-pol-334/news-sztuka-spadania-na-czter y-lapy,nId,361152 tu masz odp,;)