PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 76146
7,4 11 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Nie Hugh Grant, a Ashton Kutcher zastąpi ostatecznie Charliego Sheena od nowego sezonu "Two And A Half Men". Aktor, który błysnął serialu "Różowe lata siedemdziesiąte" podpisał już umowę z producentami.

Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3145.htm

salmaatache

hmm... wolałbym Charliego ;( ale zobaczymy jak sobie Ashton poradzi :)

ocenił(a) serial na 10
snt

Nie jest nic pewnego!!!!
Na szczęście bo by był koniec serialu.

salmaatache

Szczerze powiedziawszy, wolałbym żeby zakończyli produkcję serialu niż dokonywali takiej podmianki.

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Ashton wspaniale zagrał Kelso w Różowych latach 70' mi sie wydaje że tu nie pasuje.

ocenił(a) serial na 7
maniek_szafa

ciekawe kogo bedzie gral i co zrobia bo co nagle alan sie wyprowadzi od charliego i zamieszka z kutcherem :)

jawa10

Bedzie duzo gay lovin' dla durnych nastolatek

użytkownik usunięty
salmaatache

Juz by lepiej bylo gdyby poprostu skonczyli serial

ocenił(a) serial na 8

Ten serial oglądało się głównie dla Sheen'a i dla małego Jake'a, a później już tylko dla Charliego. Moim zdaniem powinni zakończyć serial niż ładować do niego innego aktora. Choć osobiście lubię filmy z Kutrcherem, Różowe Lata 70 też były spoko.

salmaatache

Bez Sheena to już nie będzie ten sam serial... Jakoś nie widzę w tej roli Ashtona Kutchera, nie wiem, nie pasuje... Charlie był świetny, jedyny i niepowtarzalny. Dla mnie będzie to koniec przygody z "Two And A Half Men"... niestety... ale pozostają jeszcze wcześniejsze sezony choćby na DVD :) Jestem przekonany, że ogólnie jego popularność spadnie, tak więc 1 może 2 sezony i będzie klapa... Szkoda, ale nic nie trawa wiecznie...

ocenił(a) serial na 8
greggxx

Tylko Sheen do tej roli pasuje. Bez niego serial się stoczy.

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Żyję nadzieją, że po jednym sezonie wszystko okaże się MEGA klapą, a wytwórnia wróci na klęczkach do Charliego!

ocenił(a) serial na 9
Gojira

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, jednak dwóch i pół bez Charliego? eee...

ocenił(a) serial na 5
salmaatache

To nowy serial będzie zwyczajnie. Mogli zakończyć "Dwóch i pół" i ewentualnie nowopowstały sitcom nazwać spin-offem czy sequelem "Dwóch i pół", trochę tak jak po "Przyjaciołach" powstał "Joey".