PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75925
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Nie Hugh Grant, a Ashton Kutcher zastąpi ostatecznie Charliego Sheena od nowego sezonu "Two And A Half Men". Aktor, który błysnął serialu "Różowe lata siedemdziesiąte" podpisał już umowę z producentami.

Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3145.htm

salmaatache

hmm... wolałbym Charliego ;( ale zobaczymy jak sobie Ashton poradzi :)

snt

Nie jest nic pewnego!!!!
Na szczęście bo by był koniec serialu.

salmaatache

Szczerze powiedziawszy, wolałbym żeby zakończyli produkcję serialu niż dokonywali takiej podmianki.

salmaatache

Ashton wspaniale zagrał Kelso w Różowych latach 70' mi sie wydaje że tu nie pasuje.

maniek_szafa

ciekawe kogo bedzie gral i co zrobia bo co nagle alan sie wyprowadzi od charliego i zamieszka z kutcherem :)

jawa10

Bedzie duzo gay lovin' dla durnych nastolatek

salmaatache

Juz by lepiej bylo gdyby poprostu skonczyli serial

Ten serial oglądało się głównie dla Sheen'a i dla małego Jake'a, a później już tylko dla Charliego. Moim zdaniem powinni zakończyć serial niż ładować do niego innego aktora. Choć osobiście lubię filmy z Kutrcherem, Różowe Lata 70 też były spoko.

salmaatache

Bez Sheena to już nie będzie ten sam serial... Jakoś nie widzę w tej roli Ashtona Kutchera, nie wiem, nie pasuje... Charlie był świetny, jedyny i niepowtarzalny. Dla mnie będzie to koniec przygody z "Two And A Half Men"... niestety... ale pozostają jeszcze wcześniejsze sezony choćby na DVD :) Jestem przekonany, że ogólnie jego popularność spadnie, tak więc 1 może 2 sezony i będzie klapa... Szkoda, ale nic nie trawa wiecznie...

greggxx

Tylko Sheen do tej roli pasuje. Bez niego serial się stoczy.

salmaatache

Żyję nadzieją, że po jednym sezonie wszystko okaże się MEGA klapą, a wytwórnia wróci na klęczkach do Charliego!

Gojira

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, jednak dwóch i pół bez Charliego? eee...

salmaatache

To nowy serial będzie zwyczajnie. Mogli zakończyć "Dwóch i pół" i ewentualnie nowopowstały sitcom nazwać spin-offem czy sequelem "Dwóch i pół", trochę tak jak po "Przyjaciołach" powstał "Joey".