Nie Hugh Grant, a Ashton Kutcher zastąpi ostatecznie Charliego Sheena od nowego sezonu "Two And A Half Men". Aktor, który błysnął serialu "Różowe lata siedemdziesiąte" podpisał już umowę z producentami.
Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3145.htm
Ashton wspaniale zagrał Kelso w Różowych latach 70' mi sie wydaje że tu nie pasuje.
ciekawe kogo bedzie gral i co zrobia bo co nagle alan sie wyprowadzi od charliego i zamieszka z kutcherem :)
Ten serial oglądało się głównie dla Sheen'a i dla małego Jake'a, a później już tylko dla Charliego. Moim zdaniem powinni zakończyć serial niż ładować do niego innego aktora. Choć osobiście lubię filmy z Kutrcherem, Różowe Lata 70 też były spoko.
Bez Sheena to już nie będzie ten sam serial... Jakoś nie widzę w tej roli Ashtona Kutchera, nie wiem, nie pasuje... Charlie był świetny, jedyny i niepowtarzalny. Dla mnie będzie to koniec przygody z "Two And A Half Men"... niestety... ale pozostają jeszcze wcześniejsze sezony choćby na DVD :) Jestem przekonany, że ogólnie jego popularność spadnie, tak więc 1 może 2 sezony i będzie klapa... Szkoda, ale nic nie trawa wiecznie...
Żyję nadzieją, że po jednym sezonie wszystko okaże się MEGA klapą, a wytwórnia wróci na klęczkach do Charliego!