PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75945
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół
ocenił(a) serial na 10
goku1701d

Moody! Charliego 'ofiary' to w większosci prostytutki

lubie_placki

Zgadzam się, Hank ma niepowtarzalny styl choć i jemu zdarza się hookera..

goku1701d

Hank jest taki sam jak Charlie. Tylko Charlie jest bardziej uczciwy i prostolinijny, mniej PRETENSJONALNY, nie udaje, że zależy mu na inteligencji, bliskości, związku i możliwości "pogadania". Charlie w tyj swoim przedmiotowym podejściu do kobiet jest jednak bardziej w porządku, bo nie ściemnia, ze chce trwałego związku. Nie daje kobietom niepotrzebnej nadziei a to, co one sobie wyobrażą, to już ich problem. Obaj są poprańcami.

ocenił(a) serial na 10
goku1701d

no nie wiem ... ciężki wybór ,ale wydaje mi sie ,ze charlie lepszy .Hank tez daje rade ogólnie jak cały serial wypas ale Charli zawsze bedzie wspaniałym kabareciarzem .Hank tak nie odpierdziela hehe ,poza tym ja go widze zawsze jako muldera z X- files - to jego najlepsza rola !

ocenił(a) serial na 10
goku1701d

Dodałbym jeszcze Christiana Troya z "Nip/Tuck" do tego grona... ; )

Quintessential

a takze Barneya z "How i met your mother" ...Joey z serialu o tym samym tytule tez byl chyba niezlym kobieciarzem, ale juz nie jestem pewny dawno temu ogladalem ten serial

ocenił(a) serial na 8
goku1701d

charlie, zdecydowanie, w prawie każdym odcinku ma nową su kę a czasami więcej

goku1701d

Oczywiście, że Charlie. Moody mógłby mu co najwyżej buty pucować (do placka - Moody z prostytutkami też sypiał).

ocenił(a) serial na 9
goku1701d

Hank Moody bez żadnych wątpliwości!

ocenił(a) serial na 9
goku1701d

ilość odcinków i ilość serii jest różna, myśle, że to ten sam poziom nie maja problemu ze znalezieniem laski na jedną noc a jak nie znajdą to korzysta z dzi...ek bo ich stać!!

ocenił(a) serial na 7
goku1701d

seriale sie dosc mocno roznia wiec ciezko wnikac w jakies szczegoly ale:
kobieciarzem oczywiscie Hank
Chyba, ze chodzilo o "dziwkarzem" - to oczywiscie Charlie
takie mam wrazenie (po ogladnieciu wszystkiego co jest dostepne z obydwu serialii),ze Hank jest typem, ktorego kobiety zwyczajnie uwielbiaja - tak ma i tylko pozazdroscic :). A Charlie raczej typ, u ktorego kobiety kochaja przede wszystkim kase, rozrzutnosc i wyluzowanie.

Zreszta porownajcie sobie dialogi - Hank zawsze jakas zdobedzie jesli nie wygladem to blyskotliwym literacko - wyuzdano- inteligentnym tekstem- na to leca kobiety, ktore to najpierw musza zrozumiec:) U charliego z poziomem IQ partnerek jest znacznie gorzej :)

mskol

Nie zgodzę się. Charlie jest błyskotliwy i w swoim dorobku ma i tancerki i nauczycielki. I to jest jego wybór,, że nie przywiązuje wagi do intelektu, niemniej jednak umie ocenić, które jest inteligentna a która nie. On sam jest inteligentny ale intereują go raczej niezobowiązujące przygody, z wyjątkiem Chelsea. która choć jest nauczycielką tańca ma klasę.

Karina_15

To dwa różne seriale i nie ma co porównywać. Dwóch i pół to lekki serial komediowy a Californication to hardkorowy serial. Gdyby ten pierwszy też był taki hardkorowy to pokazaliby dogłębniej jak Charlie wyrywa i porzuca te panienki.
No ale zawsze można i trzeba powiedzieć że Charlie z serialu podrywa jak Charlie aktor w rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 9
Karina_15

Chelsea czy Mia. Chyba coś Ci się pomyliło zdeczka. Chelsea miała nieruchomości, jakieś apartamenty ale z reszta sie zgodze

goku1701d

dodałbym Barneya Stinsona z jak poznałem waszą matkę