Charli był najlepszy, bo grał samego siebie - bez ściemy :D Burbon ,dziwki i koks :) Troche
przegiał tym incydentem ,ale to normalne zachowanie ze strony Charliego . Miał to wszystko w
dupie ,podobnie jak w serialu. Chcieli go ogarnąc ,ale jego nie da sie ogarnąc - albo bierzecie
mnie takiego albo nara ... no i koniec naszego kochanego Charliego ... Nic dodać ,nic ująć .
Mimo iz nie ma naszego ulubieńca serial nadal może byc dobry ... pożyjemy zobaczymy .Po
obejrzeniu pierwszego odcinka uznałem ,że moze być spoko - no ale to sie okarze .
Racja Charlie były najlepszy główny bohater rządził hehe cały Charlie Shenn hehe o jego życiu serial był .
po prostu jestem załamany 9 serią .Do tego stopnia że rozpocząłem serial od początku bo z Charlim,no nie ma co porównywać bez niego ten serial traci jakieś 95% wartości.Szkoda bo go uwielbiałem.
No pożyliśmy, przeżyliśmy dwa odcinki i chyba każdy, kto zna ten serial na wylot stwierdzi, że jest beznadziejny.
nie nie nie nie i jeszcze raz nie nie będę tego oglądał bez shenn'a to nie ten sam serial. On jest tzn był wpasowany w tą rolę tak bardzo, że mogli podpisać z nim kontrakt nakręcić chociaż ostatnią serię z nim i zakończyć serial, a tak to już wiem, po niecałym pierwszym odcinku, że to jest porażka. Ludzie nie polubią następcy Charliego i tyle to już nie to samo. Charlie wracaj z za światów !! Niech wkręcą, że Rose go ukrywała i przetrzymywała siłą i tak naprawdę nie zginął i nie pękł jak balon pełen mięsa!!
Nieeeee ! STOP ! WTF ? Właśnie obejrzałem drugi odcinek najnowszego sezonu . TEN IDIOTA JEST ŻAŁOSNY !!!! Jak oni w ogóle mogą zastapic Charliego takim lamusem !? Reanimacja serialu bez Niego jest beznadziejna . W ogóle mnie to nie śmieszy ! Normalnie taki sam nieudacznik jak Alan . Chyba ich pogięło ;/ Bzdura totalna !!! DAAJCIEE CHARLIEEEGOOO !!!
Chyba będą musieli zapłacić mu tyle ile chciał, bo za długo nie pociągną tej błazenady .
Zróbmy światowy protesT pod tytułem ''ODDAJCIE NAM CHARLIEGO,BO NIE OBEJRZYMY NAWET MINUTY KOLEJNEGO ODCINKA !''
Mam nadzieje ,że w następnym ,albo w 4 odcinku Charlie wpadnie i powie - CO DO CHU*A SIE DZIEJE W MOIM DOMU I CO TO ZA PEDAŁ ;P Alan jutro sie wyprowadzasz ;P WHEREISMYBITCHESSSS hahahahahaha
Widać,że nie potrafisz iść do przodu.
Zmienili aktora,trudno...też myślałam z poczatku jaki będzie serial bez Charliego,ale skoro go usunęli to chyba się nie pochlastamy,no rany boskie,bez przesady.
Jak Ci się nie podoba to nikt Ci nie każe siedzieć i oglądać!Oglądaj sobie stare odcinki.
Jak iść do przodu z takim pajacem ? On jest tragiczny ;/ Nie bede ogladał tej ściemy , to juz nie ten sam serial. Jak chcesz to sobie ogladaj. Własnie na takich ludziach trzepią kapuste ... usunęli głównego aktora seialu a tacy jak Ty i tak oglądaja ,choć jest tragicznie żałosny ... Ja podziękuje.To tak jak by usuneli House'a z serialu Dr, House , albo porucznika Colombo zastąpili kims innym... bzdura ! A starych odcinków nie ogladam .Juz sie naoglądałem Dwóch i pół mogę zakończyć oglądanie serialu z hołdem dla Charliego .
Forum jest od tego,żeby się udzielać i właśnie będę to robił.Mogę nie oglądać już serialu (no chyba ,że Charlie wróci), ale swoją opinię mogę wyrażać do woli.
Tak,forum jest po to,żeby się udzielać.
Ale skoro serial już Cię nie interesuje to sie nie udzielaj!Proste!
"Ale skoro serial już Cię nie interesuje to sie nie udzielaj"
Pogratulować rozumowania...
1. Jak rozumiem "emdma" nie interesują losy serialu od momentu pojawienia się AK, czyli od s.9 o.1. Tak więc ma się nie wypowiadać na forum CAŁEGO serialu składającego się z ponad 100 odcinków ponieważ nie interesują go jak na razie 2?
2. Forum jest od tego by wyrażać własną opinię i nawet jeśli chce napisać, że nie chce oglądać tego serialu to ma do tego prawo i to tyle razy ile tylko chce.
"Widać,że nie potrafisz iść do przodu."
Nie ma to jak rzeczowe argumenty. Tu nie chodzi o to by iść do przodu. Z serialu który był przesiąknięty CYNIZMEM, IRONIĄ, SARKAZMEM i CZARNYM HUMOREM, zrobił się serial jak każdy inny. Żarty zaczynają przypominać te z serialu "Przyjaciele" (nie żeby mi się nie podobał owy serial... ale on już JEST). Dlaczego z serialu który miał swój specyficzny klimat robi się taką papkę? Już nie wspomnę o fakcie, że drugi odcinek w ogóle się nie broni - Sztywna gra Kutchera, niedopracowana osobowość Waldena (masę w nim sprzeczności nie wynikających z jego cech charakteru) i żarty nie na tym poziomie, a śmieszne można policzyć na palcach jednej ręki... BARDZO KIEPSKO się to zapowiada.
Tak samo kiepsko wypadły ostatnie odcinki z Charliem,który stracił cały swój polot,z wiadomego wszystkim powodu.
Charli wyglądał gorzej - to jest fakt. Ale nie wpłynął on w żaden sposób na odbiór serialu. Wciąż miał swój klimat i ten sam poziom żartu (w końcu to kwestia scenariusza), a gra aktorska Charliego nie ucierpiała. Z całą pewnością ostatnie odcinki z ChSh nie wypadły gorzej niż drugi odcinek z AK - przynajmniej w moim odczuciu, ale potrafię to poprzeć odpowiednimi argumentami.
Z czystej ciekawości zobaczę jeszcze trzeci odcinek. Zobaczę, może wypadnie lepiej, może tak samo (tego też się spodziewam), albo o zgrozo gorzej...
I moje odczucia są dokładnie takie same jak koledzy i koleżanki wyżej napisali. Do tego stopnia, że włączyłem sobie odcinek z 8 serii i w porównaniu jest jak niebo i ziemia. Te specyficzne dogryzanie nawzajem barci a teraz to komu Alan będzie dogryzał albo kto jemu ? Po prostu tak się uśmiałem, że szok a teraz z tym nowym to błagam... Coś czuję, że po tej serii serial się skończy albo zatrudnią znowu Sheena i wymyślą, że 9 seria to sen Charliego :)
Teraz czytałem na fejsie Two and a half men to wszyscy na całym świecie są za powrotem Charliego Sheena :] a tak w ogóle to może ktoś ma wyniki oglądalności ostatniego odcinka ?
Coś koło 20milionów nadal chyba rekord ale 1 odcinek miał prawie 30 czyli 30%mniejsza po jednym odcinku każdy oglądał ze wzgledu na aferę z Sheenem
Własnie Charlie wróć do nas bo ten pan K robi z tego serialu wiochę kompetną taki sam kryptog... jak Alan racja dzięki za oświecernie hehe . jestem za Charliem :D
Jak to w serialu komediowym, w jaki sposob by nie wrocil...byleby byl smieszny :)
A może żyje? Tylko jeden świadek jest Rose walnięta psychicznie kobieta. Mogliby by taki powrót zrobić że Rose go zobaczyła z inną kobietą i w jakiś sposób zaczeła go więzić innego sposobu nie ma.
To już nie bedzie to samo :( np: Waldus i Kiepscy. PS: Kutcher jest do bani, a dwa pierwsze odcinki to lipa na maksa
Mam nadzieję że oglądalności spadnie, wtedy zobaczę że należy Sheena wskrzesić
Mogłoby się okazać, że Charlie upozorował śmierć, bo przecież nie jest do końca powiedziane, że to Rose go zabiła. Może tak tylko sobie wmawia, w końcu jest wariatką.
Wybaczyłbym Lorre'owi jeden sezon z Kutcherem jeśli w 10 wróciłby Charlie. W serialach często występują powroty z zaświatów po jakimś czasie. Sheen na pewno chętnie wróci. A Lorre mógłby mu wybaczyć dla poprawy oglądalności.
A tak w ogóle Sheen już się uspokoił, pogodził się z żoną, przestał imprezować. Widziałem go u Jay'a Leno niedawno, wyglądał jak za starych dobrych czasów.