Jak się nazywa aktorka, która w tym serialu gra Chelse, czyli obecnie narzeczoną Charliego ?? Nie mogę jej odszukać. Z góry dzieki :)
Włączyłam sobie ostatnio pierwszy odcinek pierwszego sezonu i Charlie podrywa ją w supermarkecie 'na dzieciaka' :D Kto by pomyślał, że zostanie jego narzeczoną. Ciekawe czy wcześniej zaplanowali czy to tylko przypadek.
No dzięki, bo nie ma jej na liście aktorów, którzy występują w tym serialu. Nie miałem pewności czy to ona, bo jest inne imie napisane.Ale racja też mi się wydawało, że już ją w tym serialu widzialem. Ogólnie jest ok i spokojnie daje rade :)
Ta aktorka juz wczesniej nie raz pojawila sie w serialu. Juz w pilocie grała niejaką Suzanne, a w odcinku 02x11 - Last Chance to See Those Tattoos grała już kobietę o imieniu Tina, a od 6 sezonu znamy ja juz jako Chelsea :)
Właśnie niezła wpadka, mało jest początkujących aktorek które marzą choćby o epizodzie w serialu, że muszą się powtarzać? Podobnie aktorka którą kojarze głównie jako Gretchen z Prison Break'a pojawia sie co najmniej w dwóch postaciach:/