PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Pytanie o aktorke

ocenił(a) serial na 10

Jak się nazywa aktorka, która w tym serialu gra Chelse, czyli obecnie narzeczoną Charliego ?? Nie mogę jej odszukać. Z góry dzieki :)

lampard22

Ta aktorka nazywa się Jennifer Bini Taylor.A propos nieźle gra i w dodatku jest ładna.

ocenił(a) serial na 8
mazda6261

Włączyłam sobie ostatnio pierwszy odcinek pierwszego sezonu i Charlie podrywa ją w supermarkecie 'na dzieciaka' :D Kto by pomyślał, że zostanie jego narzeczoną. Ciekawe czy wcześniej zaplanowali czy to tylko przypadek.

ocenił(a) serial na 10
snoopy86

No dzięki, bo nie ma jej na liście aktorów, którzy występują w tym serialu. Nie miałem pewności czy to ona, bo jest inne imie napisane.Ale racja też mi się wydawało, że już ją w tym serialu widzialem. Ogólnie jest ok i spokojnie daje rade :)

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Ta aktorka juz wczesniej nie raz pojawila sie w serialu. Juz w pilocie grała niejaką Suzanne, a w odcinku 02x11 - Last Chance to See Those Tattoos grała już kobietę o imieniu Tina, a od 6 sezonu znamy ja juz jako Chelsea :)

krzykoz

Właśnie niezła wpadka, mało jest początkujących aktorek które marzą choćby o epizodzie w serialu, że muszą się powtarzać? Podobnie aktorka którą kojarze głównie jako Gretchen z Prison Break'a pojawia sie co najmniej w dwóch postaciach:/

Sharis

Druga żona Alana też raz się pojawiła wcześniej pod innym imieniem ;)