PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75945
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Widze że znowu coraz więcej malkontentów pisze i narzeka, a ja powiem że lubie ten serial takim jakim jest. Ostatni odcinek moim zdaniem super oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 8
akro

Ostatni odcinek był świetny muszę przyznać chociaż wiadomo że to wszystko dzięki Alanowi . Tylko on w tym serialu błyszczy i odwala fajne numery . Córka Charliego[*] jest beznadziejna i kompletnie nie potrzebna od początku tego sezonu . I chyba to będzie pierwszy sezon w całości bez Jakea jak można nie narzekać ?

ocenił(a) serial na 10
akro

Błagam Was, robienie burdelu i dzi wki z Waldena mnie nie bawi. Ten serial to już nie to co kiedyś, a jak ten odcinek nazywasz superowym to polecam obejrzeć sezony z Charliem.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

fakt sezony z charliem to jest moc !
tutaj jest w sumie gorzej ale dalej ogladam bo lubie ten serial

ocenił(a) serial na 8
luquepl

A ja mam pytanie odnośnie 7 odcinka z 6 sezonu. W tym odcinku Charlie gra w około 5min krótką melodyjkę na fortepianie. Czy to jest utwór skomponowany specjalnie do tego serialu czy może jest to dłuższy utwór. Jeśli dłuższy utwór to bardzo proszę o podanie jego tytułu.
Jeśli ktoś nie pamięta odcinka to przypominam, że w tym odcinku Charlie z Allanem straszyli Jake'a że poślą go do szkoły wojskowej.

ocenił(a) serial na 10
joker895

trudno mi powiedziec , to moze byc wymyslone bo padaly juz takie hasla w serialu : np prehistoryczny film z rachel weisz ;) ktorego oczywiscie nie ma

ocenił(a) serial na 8
akro

Może zauważyliście, że ostatnią dziewczyną z którą śpi Walden, jest Janice z Przyjaciół :D. Ja się skapnąłem po jej słynnym "Oh, my god!"