Nie mogę już oglądać dalej. Daję 10 z serduszkiem ale to za 8 sezonów. 9-tego nie uważam. Po zmianach dla mnie ten serial jest nie do przyjęcia, mając w pamięci to co było przed zmianami. Jak można było popsuć coś tak dobrego????
Ja np oglądałam jedynie sporadycznie w tv różne odcinki, możliwe dlatego że nie przepadam za Sheenem.
Lubiłam parę filmow z nim ale jako playboy jest dla mnie aseksualny i może dlatego :) Za to od 9 sezonu ogladam cały czas. Nie są to jakieś zachwycające odcinki w porównaniu z innymi moimi ulubionymi serialami, ale milo sie oglada. Nie czekam na kolejny odcinek z utęsknieniem jak na inne seriale, ale też nie przegapiam kolejnego :) Z resztą każdy ma inny gust.
Tu chodzi o cięty sarkastyczny żart Sheena, którego w 9 sezonie brakuje. Serial ratują wątki z Alanem i Jakiem.
ja nigdy nie byłem jego fanem i raczej nie oglądałem produkcji z jego udziałem, ale w tym serialu on jak i cała reszta jest fenomenalna. Uwielbiam taki żart jaki prezentowali przez 8 sezonów. W dziewiątym niestety już go nie ma...