Witam odcinek super kupa śmiechu co by nie mówić to sezon 9 daje radę może źle go wszyscy oceniali.
Wszystko byłoby ładnie gdyby nie fatalny Kutcher.
Jego sceny rozbierane są żałosne.
Już przestałam na to zwracać uwagę. Na początku było zabawne, ale teraz to już się robi niesmaczne. No ale cóż, skoro przyciągają tym widzów to niech cały czas nago popyla, lata mi to koło nosa ;)
Klatę pokazał, ja tam sobie nie przypominam żeby biegał nago, ala bardziej mnie wkurza jego "Hallo" jak Kermit żaba, tylko z tym wyjątkiem że Kermit jest zabawy. Motyw z pamiętnikiem faktycznie przedni, zwłaszcza cały wpis o tym że Charlie nie wiedział jak nazywała się laska która powiedziała mu że go kocha, no i wymienianie na co mógł umrzeć :)
W pierwszym odcinku i chyba w drugim też. Judith i Jake weszli do domu w chwili, kiedy nagi Walden przytula Alana :)
a no w tym nie. Powstrzymali się od Waldena zdejmującego piankę kompletnie, chociaż miałam wrażenia przez moment, że jednak tradycji stanie się zadość.
No wlasnie pamietnikiem... watek byl dobry bo "byl" w nim charlie. Reszta tez w sumie daje rade oprocz samego Kutchera.
były tez dobre motywy z dziewczyna jake i ostra mamuska , w dodatku jak teraz sie przespali to zmienia sie ich relacje, bo dotychczas byli obojetni, niech jeszce machnie rose i tez wróci do serialu w nowym swietle
Nie wiadomo co robili przed tym jak się obudzili nago na balkonie, więc może już zaliczył Berte i Alana xd
Walden zaliczył mamuśke :D Uwielbiam oglądać Dwóch i Pół lecz wydaje mi się ze w tym dziewiątym sezonie już brakuje im chyba pomysłów lubię Kutchera , lecz na razie jego postać się wcale nie rozwija denerwuje mnie już trochę ta jego dziecinna postawa . Co do odcinka to dzięki pamiętnikowi dowiadujemy się ze Charlie wcale nie był taki obojętny wszystkiemu , z tym zaliczeniem mamy Alana lekka przesada moim zdaniem , odcinek średni ale się podobał z sentymentu do serialu : ) Mam wielką nadzieje ze z odcinka na odcinek poziom serialu się podniesie i będzie się go oglądać z takim samym humorem jak 1-8 sezon .
Oraz zanotował spadek oglądalności o 1mln widzów w porównaniu z poprzednim odcinkiem.
"Two and a Half Men S09E06" (14,85)
"Two and a Half Men S09E07" (13,81)
Gdyż było Halloween, a chyba większość ludzi woli się zabawić, niż siedzieć przed tv.
Ale widać, że serial ma tendencje spadkową :
"Two and a Half Men S09E01" (28,74)
"Two and a Half Men S09E02" (20,52)
"Two and a Half Men S09E03" (17,71)
"Two and a Half Men S09E04" (16,20)
"Two and a Half Men S09E05" (15,14)
"Two and a Half Men S09E06" (15,29)
"Two and a Half Men S09E07" (13,90)
i bardzo dobrze, bo może producenci się opamiętają i Charlie wróci w 10 sezonie. :)
Jak dla mnie to odcinki idą do przodu. Może dlatego, że się już zdążyliśmy przyzwyczaić do Waldena i do nowej sytuacji, nie wiem, fakt zostaje faktem - wg mnie coraz lepiej. Pamiętnik dobra opcja, tak samo jak zegarek - ostra mamuśka nawet to zabrała synkowi ;)
Trochę głupawe jest, że wszyscy lecą na Waldena. Trochę mi szkoda Alana. Za to Jake'owi się poszczęściło. Swoją drogą, aktor grający Jake'a ładnie wyrósł.
Pozdrawiam.