PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Wydaje mi się

ocenił(a) serial na 8

że Charlie na coś choruje. W kilku ostatnich odcinkach wyglądał bardzo staro, schudł, no i
jego piękne włosy... Może to jest powód odejścia z serialu. Szkoda, bo był świetny!

ocenił(a) serial na 10
Monika_10

wyrzucili go, bo nie kontrolował swojego uzależnienia od kokainy i alkoholu.

ocenił(a) serial na 9
hlaskover

od poczatku 8 sezonu marnie wygladał i to pod tona make-upu, cały czas zmruzone oczy,nerwowa gestykulacja i wyglaszanie kwestii. Wtedy chyba rozwodzil sie z żona i wpadł w dołek

ocenił(a) serial na 9
kozodoj

nie no z żoną rozwodził się jakos w 2006 a potem znalazł nową sobie więc jak bral rozwód to wtedy byla nagrywana 4 i 5 seria więc nie wiem chyba że handra dopadła go pozniej ale to by sobie w takim razie zony nie znalazł :P chyba ze jestem w błędzie to niech mnie ktos uświadomi może rozwód byl pózniej i nie ma żony od tamtego czasu?

ocenił(a) serial na 10
Monika_10

No właśnie używki zrobiły swoje z jego wyglądem i to niestety widać.

Liv4

Ja słyszałem że pokłócił się z producentem

ocenił(a) serial na 9
Monika_10

Sheen się stoczył, wziął rozwód, jest stary, a jego priorytetem jest sex, narkotyki i dzi...
Jest też głupi, walczył o psy w czasie rozwodu, a potem jeden z nich zdechł z głodu, bo pan sheen wolał emanować tym jak jest dumny z tego jak się zachowuje i dlatego wywalili go z serialu, bo zachowywał się jak idiota, myślał że to fajne i był z tego dumny, koniec kwestii, papa.

daken

nie podniecaj sie tak o psie pisały tylko brukowce jakoś nie we wszystko im wierzę a poza tym charli już ma nowy angaż w innym serialu komediowym więc sobie poradzi

ocenił(a) serial na 6
murzynek20001

Nie ma się czym podniecać, o tym nie pisały tylko brukowce, skoro ma żone i dzieci i 50 lat na karku a robi coś takiego, to raczej nie broni go, druga sprawa, że twórcy wywalili go, bo myślał że wszystko mu wolno, ktoś zobaczył ile ludzi przyciąga, to go wzięli zapewne do grania siebie, czyli idioty, to samo co w dwóch i pół i tyle. A dla twojej wiadomości, była żona też w wywiadzie o tym mówiła, więc to nie plotka.