producenci muszą chyba bardzo wierzyć w Kutchera skoro mu płacą 700 tys dolarów za odcinek ;)
może i wierzą, ale i tak serial bez Charlie'go długo się nie utrzyma - stracą ogromną oglądalność. Nawet jeśli Sheen nawywijał, to i tak producenci więcej stracą...
tak mi się przynajmniej wydaje
Wszyscy tak mówią, ale właściwie, czegoś takiego jeszcze nie widziałem i chętnie zobaczę jak to będzie wyglądało, a nóż widelec, serial nabierze świeżości?...
ja Kutchera bardzo lubię po jego roli w różowych latach 70 ale wiadomo tam grał trochę głupka ;) a tu rola zupełnie inna , sam jestem ciekaw co wyjdzie z tego :)
Niestety zgadzam się z tym. Ten serial jest świetny właśnie dzięki postaci wykreowanej przez Sheena. Zobaczymy co pokaże Kutcher ale uważam, że w tym roku serial ten zakończy swój żywot.
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2011/07/ashton-kutcher-two-and-a- half-men-curtain-photo.jpg
A jaką przyczepę mu zafundowali: http://www.pudelek.pl/artykul/34398/luksusowa_przyczepa_ashtona_kutchera/ Przepraszam za źródło ;)
mnie tylko ciekawi jak ta rola Kutchera zacznie czy wejdzie tam jakby nigdy nic i Alan z młodym będą go traktowali jak by nigdy nic i że to dawny Charlie jest czy pokażą to tak jak by normalnie Charlie zginął i on wprowadzi jako jego zastępca i będzie tylko z nimi wynajmował tą chałupę wie ktoś może na ten temat?
Może się okazać że to będzie ich zagubiony brat czy coś takiego o którym nic nie wiedzieli bo seniorka Harper po pijaku oddała go kiedyś do domu dziecka :D
albo że go zagubiła kilkanaście lat temu po pijaku i teraz się odnalazł;D tylko będzie musiał być milionerem jak Charlie żeby ich wszystkich utrzymać bo wiadomo że Alan to sierota he he no chyba że po bracie otrzyma ogromny majątek;-)
A może Kutcher wcieli się w role młodego Charliego H. , swoja droga to szkoda Charliego S. ale jak to się mówi: umarł król, niech żyje król.
ja myślę, że Charlie zaszalał z jakąś panienką za młodu, i Kutcher to jego nieznany, jak do tej pory syn... nie wiem tak mi się wydaje, także jakby takie coś wyszło, to mnie nie oskarżajcie o spoiler!
booooże, przecież od dawna jest znane, że charlie ginie na tej wycieczce gdzie tam pojechali z tą sąsiadką, a kutcher... kutcher może być zaginionym synem matki alana i tyle ;)
Nie. Akurat czytałam, że Kutcher gra faceta, który jest w trakcie rozwodu i będzie wynajmował/kupi (nie jestem pewna) tamten dom. Ciekawe tylko, jak Charlie zginie. Oby nie było dramatycznie w stylu sąsiadka (imie chyba na E ma, nie jestem pewna) zabije jego i siebie, żeby już się nigdy nie oddzielili. Swoją drogą, tępy ten Charlie, skoro nawet po zobaczeniu manekina nie zrozumiał o co chodzi ;)
juz dawno wiadomo że Charlie wpadnie pod metro\pociąg w Paryżu. A Kutcher kupi dom po Harperze ale będzie chciał żeby Alan i Jake zostali gdyż przechodzi trudne chwilę bo jest w trakcie rozwodu