...w ostatnim sezonie pojawił się Charlie to oglądalność wzrosłaby co najmniej 2x. Producenci powinny się na tym zastanowić czy nie warto zainwestować i przemęczyć się z nim na planie w zamian za niespodziankę dla fanów. Pieniądze z pewnością też by się zwróciły.
A mozna zapytac o jaka afere chodzi, bo przyznam, ze nie chce mi sie myszkowac po internecie? Wiem, ze byl trudny we wspolpracy, pil, zdazalo mu sie przyjsc na kacu i spozniac. Czy chodzi moze o cos wiecej? Z gory dziekuje jesli komus zechce sie cos naklikac w odpowiedzi.
A co wytłumaczą widzom,skoro zginął wepchnięty pod pociąg,że zmartchwystał ? ;D
Byłoby fajnie, ale widzeliście jakiś odcinek "Anger Management"? Sheen przez wódę i dragi tak się zestarzał, że wygląda jakby był już pod pięćdziesiątkę. Gęba tak mu się zmarszczyła, że nie nadawałby się do roli kobieciarza nic a nic.
Charlie wygląda pod 50 po on ma prawie 50 lat . Co do roli kobieciarza to wiadomo że gruby portfel i dom na plaży zrobiły by 90% roboty .
byłoby wspaniale, ale wątpliwe to bardzo. Moim zdaniem, to przede wszystkim zrobili ogromny błąd w scenariuszu, uśmiercając Charliego. Według mnie lepszym pomysłem byłoby umieścić go w ośrodku odwykowym tak, żeby można go było przywrócić w obsadzie, jeśli to konieczne - a uśmiercić to zawsze jeszcze potem mogli. A tak, to nici z tego, pies pogrzebany, bo przecież go chyba nie wskrzeszą, żeby wystąpił jeszcze chociaż w tym ostatnim sezonie...? :(