Nina Tassler z CBS zdradziła, że Kutcher zagra niejakiego Waldena Schmidta, internetowego miliardera ze złamanym sercem.
Gdy widzowie ostatni raz widzieli Charlie'ego, wsiadał do samolotu z Rose. W premierowym odcinku nowego sezonu Charlie weźmie z Rose ślub. Jednak jeszcze w Paryżu zdradzi ją - jego żona przyłapie go na czułościach z inną kobietą.I tu dochodzimy do wspomnianego wypadku, w którym ginie Charlie. W mowie pożegnalnej Rose wspomni, że jej mąż "wpadł pod pod pociąg", powodując "eksplozję mięsa". Mimo że nie jest to jeszcze potwierdzone, prawdopodobnie to Rose zepchnęła go na tory.
cóż, dobrego alkoholu nigdy nie odmówię, ale doktor Walker, Beam, albo Daniels to nie najlepsze wybory na lekarza peirwszego kontaktu, a Biała Dama, czy Marry Jane nie są najpiękniejszymi kobietami na świecie.
No ja też, ale dla sheena straciłem resztki szacunku po tym jak walczył psy w sądzie w czasie rozwodu, a potem jeden z nich zdechł z niedożywienia... po prostu czysty debilizm...
Szkoda, słyszałam, że z niego niezłe ziółko, choć nie orientuje się tak dokładnie w sytuacji jak osoby powyżej. Ja po prostu lubie "2 i pół" od czasu sobie załączyć i jestem na razie mniej więcej na półmetku, więc nieźle się zdziwiłam wpadając na ten temat. Nie widzę, jednak sensu dalszego ciągnięcia serialu, chyba że zmienią tytuł na "1 i pół". Niestety niektórym ludziom przewraca się w głowie jak mają zbyt dobrze...
Popieram, aczkolwiek zmienię ostatnią sentencję: niektórzy jak mają za dobrze to im się we dupach przewraca. Cytując f.kiepski ;)
Dodam, że nie muszą zmieniać tytułu, bo teraz alan i jake to tych dwóch, a postać ashtona tą połówką.
I tak w ramach ciekawostki, niektórzy sądzą, że cała akcja z ashtonem to tylko promocja serialu i sheen normalnie będzie grał, ja w to wątpię, bo z tego co wiem w tej samej godzinie premiery nowego sezonu, sheen ma wystąpić w programie na żywo sprawdzając co wybiorą widzowie, serial czy jego...