PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Charlie błagam wróć!!!
Ten odcinek przypominał ,musical z kiepskimi aktorami...

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Trolling w czystej postaci.

ocenił(a) serial na 8
Mowiacy_do_reki

Będziesz teraz podbijać moje wypowiedzi?

ocenił(a) serial na 6
KrajU_92

Małej odmiany potrzebował ten serial mnie się odcinek podobał .

użytkownik usunięty
FanHouse

mi też się podobał :)

ocenił(a) serial na 7
KrajU_92

Mam nadzieję, że nie powstanie kolejny sezon tylko zakończą już ten serial. Bez Charliego serial stracił zbyt wiele.

ocenił(a) serial na 7
KrajU_92

po tym serialu zakonczylem przygode z two and a half - musical?! - serio?!

ocenił(a) serial na 7
twoandahalf

W HIMYM był podobny motyw (suit song) i wszyscy go polubili, nawet bardzo polubili. Nie wiem dlaczego tutaj nikt tego nie akceptuje.

gugugg

Tak, ale wyobraź sobie że Neil Patrick Harris-a zaczyna grać Ashton Kutcher...
Też by tego nikt nie zakceptował.
Ten serial stracił Charleiego to tak samo jak by Barneya wyrzucili z HIMYM.

KrajU_92

Charlie Sheen nie miał już nic do zaoferowania, a jego postać stała się nudna. Pogrążyłby ten serial...

Endymion

przykro mi ale nie zgadzam sie z Twoją opinią

ocenił(a) serial na 1
Endymion

Al Bundy tez pogrążał Married with children według ciebie?

slam83

Świat wg Bundych? Nie usatysfakcjonuję Cię odpowiedzią... nie oglądałem, nie wiem.
Gwoli ścisłości sam aktor był ok i do tej pory darzę go sympatią. Wina leży po stronie scenarzystów, btw. końcowe odcinki z Charliem był sztuczne i na siłę.

twoandahalf

w wielu amerykańskich serialach komediowych jest jeden odcinek jako musical... how i met your mother, big bang theory, scrubs, rozowe lata 70, to z tych co pamiętam, zapewne w wielu innych także były ;)

ocenił(a) serial na 5
chrupekk

W Teorii Wielkiego Podrywu był odcinek z musicalem? Który?

A że robią takie wstawki, które urozmaicają tę konwencję sitcomu, to bardzo fajnie. Też bez Charliego jest gorzej, ale już poprawili postać Alana i w 11 sezonie nie jest on takim żałosnym zboczeńcem jak w 10-tym sezonie. Czasem trochę za dużo wstawek z rozterkami miłosnymi Waldena dają, ale też coraz więcej zabawnych elementów się zdarza. Ten odcinek nawet spoko był, chociaż zdecydowanie za mało modelek dali.

Roy_v_beck

nie zauważyłem wcześniej odpowiedzi. może nie tyle co 5 minutowy musical, aczkolwiek myśle że można to podciągnąć.
link - youtube.com/watch?v=mmKuAe5MgxM

twoandahalf

To jest sitcom, a więc takie wstawki są jak najbardziej okej (!), w mojej skromnej opinii ostatnie dwa sezony (tzn. te z hollywódzkim ciachem...) są naprawdę dobre.

Endymion

mam podobną opinię, charliego uwielbiałem, ale bez problemu przerzuciłem sie na waldena i nadal twierdze że serial jest świetny ;)

ocenił(a) serial na 7
KrajU_92

Serial stacza się po równi pochyłej, od kiedy odszedł Charlie.Ostatni odcinek był tego dobrym przykładem.Co to miało w ogóle być?Pokaz umiejętności wokalnych aktorów?Gdyby nie postać Alana to serial by konkurował z Klanem.

ocenił(a) serial na 9
KrajU_92

Wątek musicalu był na szczęście tylko wyobraźnią Waldena :) Gdyby to była serialowa prawda, również mocno skrytykowałbym to, a tak to traktuję to tak, jak wiele innych (często dziwnych) motywów w różnych serialach, kiedy bohaterom coś się śni albo coś sobie wyobrażają. Tak w ogóle moim zdaniem najnowszy sezon jest udany. Na pewno nie ma porównania z poprzednim.

ocenił(a) serial na 7
KrajU_92

w odcinku gwiazdą był Alan i jego "walk like a man" ;D