Mnie podobał się "Dylemat". Nie patrzcie na to, że kukły głupie, że ten ma teraz jamnika, że zaśpiewali "Hej Sokoły". Ja przyjemnie spędziłem ten czas z bohaterami "Alternatyw". A skąd wiecie, że reszta nie zagrała, bo wiedziała że to będzie gniot? Przecież to nie jest żaden gniot! Owszem, "Dylematu 5" nie dorównuje "Alternatywom 4" ale i tak jest super! Moja ocena 8/10. Kto mówi, że to jest fajny i śmieszny serial, niech niżej się podpisze!
ja nadal wierzę, że tak będzie, że ten pierwszy odcinek to było tylko zapoznanie z bohaterami
to musi się rozkręcić...
daję ostatniąszansę, miłosierny jestem i obejrzę jutro i wypowiem się nawet :)
Przyjacielu nie rób sobie żartów. Sprawa jest poważna, bo tym filmem zdołowano całą rzeczpospolitą. Jak możesz dac 8/10? To alternatywy były zaledwie dwa punkty lepsze od tego filmu?? No nie róbmy cyrku.Opinia miłośników filmów daje najlepszą ocenę. komedia może byc słaba -ok.ale to był Gniot i żenada.
Czasy się zmieniły i nikt nie lubi durnoty w filmie. No sory ale blok grozi zawaleniem a wszyscy pod nim siedzą i pieką kiełbaski. Albo jakiś prezes przychodzi rano i k...a za przeproszeniem gada do tych ludzi jak do uchodźców z Albani!!! coś w stylu "wstawac ludzie! idziemy!"A oni lezą jak jakieś dziady za nim. No i w ogóle to jest nakręcone jak teatr nie film!
rozumiem że to był żart z twojej strony - zreszą dokładnie na poziomie tego filmu
poza tym jaka "reszta nie zagrała" kiedy są wszyscy (przynajmniej ci żyjący)?
ten rezyser zrobił kiedyś serial "Dziki". W tamtym przypadku tez nie udało mi się oglądnać do końca chociaż jednego odcinka...
nieprawda ze wszyscy, nie ma conajmniej kilku osób, choćby znakomitego Gajosa, w sumie sie nie dziwie