PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297993}

Dylematu 5

2006 - 2007
2,1 4,0 tys. ocen
2,1 10 1 3958
Dylematu 5
powrót do forum serialu Dylematu 5

Specjalnie się zarejestrowałem żeby napisać co myślę o tym ścierwie. I pomyśleć że zacząłem to nagrywać na nagrywarce, ale po 20 minutach wyłączyłem. Ehh dawno się tak nie zirytowałem :/

ocenił(a) serial na 1
AdryanZ_2

a więc witamy na forum Filmweb. Jak zaczęły lecieć napisy końcowe to od razu tutaj wskoczyłem i oglądam kolejne komentarze. Oj chyba na trzech odcinkach sie skończy.

ocenił(a) serial na 1
largo_lagrande

Żebyś się nie zdziwł, gdy "wiarygodna" TVP poinformuje że: "zgodnei z życzeniem naszych telewidzów kolejne odcinki będzie można zoabczyć w piątkowe wieczory o godz. 20.15";)

ocenił(a) serial na 1
Papa_Ratzi_2

Z drugiej strony to można z ciekawości zobaczyć jaką kiche dalej ukręcą.

ocenił(a) serial na 1
largo_lagrande

Tak, zwłaszcza,ze mają pojawić się jeszcze dwaj znani "robole" popijający piwko i wypluwający z siebie niezapomniane prawdy egzystencjalne...
Serial skopany, ale pochwalmy ideę, jak mówili robole: "-robotnik1:No bo liczy się zamiar. rob.2:- jak powiedział tow. Gierek" :)

ocenił(a) serial na 1
kamee

Obawiam się, że ich teksty będą w tym serialu totalnie badziewne...tak jak reszty aktorów.

ocenił(a) serial na 1
largo_lagrande

Nie mogę uwierzyć, że ci wspaniali aktorzy zgodzili się na ten scenariusz i dialogi. Chyba muszę włączyć Alternatywy 4, żeby podbudować nadszarpniętą opinię o aktorach.

ocenił(a) serial na 6
largo_lagrande

Dla mnie może się po jednym skończyć - i tak jutro tego oglądać nie będę! I pomyśleć, że przerwałem oglądanie "Supernatural" :--) dla tego, czegoś!

ocenił(a) serial na 1
AdryanZ_2

Z nagrywaniem to przesadziles(przeceniłeś ich umiejętności;) twórcze), ale nie jestes pierwszy, który się z powodu tego "czegoś" zarejestrował ( ja również).. miłego wieczoru.

kamee

Kurcze ja też liczyłam na coś lepszego:(ale dam im jeszcze jedną szanse i zobacze jutrzejszy odcinek...lubie tych aktorów!

ocenił(a) serial na 6
faaanka

A jak "Sokoły..." śpiewali, to mnie kurw... przepraszam... szlag trafił!

ocenił(a) serial na 1
AdryanZ_2

To największa porażka od czasu interpretacji Mazurka Dąbrowskiego Górniakowej

ocenił(a) serial na 1
AdryanZ_2

Pierwszy raz dałem 1 w głosowaniu. Takiej kichy jeszcze nie widziałem. Skandal!!! Czy takie produkcje mamy sponsorować z abonamentu RTV??

ocenił(a) serial na 1
snow

Ten abonament to jakaś mega lipa, skoro z tego abonamentu mają kręcić takie "dzieła" jak dylematu 5, nie wspomnę o transmisjach sportowych, których jest coraz mniej, przykład: Liga Mistrzów, którą okrojono do połowy transmitowanych meczy :/