PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297993}

Dylematu 5

2006 - 2007
2,1 4,0 tys. ocen
2,1 10 1 3958
Dylematu 5
powrót do forum serialu Dylematu 5

Kontynuacja Alternatyw?? Stanisław Bareja obraca się w grobie. Zmusiłem się do oglądania i wytrzymałem 30 minut. Co to jest??? Horror? Dramat? Thriller? Bo na pewno nie komedia. Idiotę, który to nakręcił powinni odciąć od wszelakiego dostępu do kamery. Dno, dno i jeszcze raz dno. Zaraz się znajdzie pewnie jakiś mądry i stwierdzi że nie dorosłem do kina współczesnego, że brak mi inteligencji, aby zrozumieć "genialnie zabawne" przesłanie tego syfu itp. Mam to w dupie. Dylematu 5 to zaprzeczenie filmu. Oby was "reżyserze" i "scenarzysto" straszył duch Stanisława Barei do końca waszych dni za tą profanację.

Sanderus

Hehe, no to stary pojechałeś :)

No ale cóż - widać ludziska to chcą oglądać. Zaryzykuję nawet twierdzenie, że mimo krytyki z jaką spotka/ł się ten serial na łamach tej strony, bedzie się cieszyć dużą popularnością (niekoniecznie wśród uzytkowników tego portalu ani nawet wśród użytkowników internetu).

Pa

ocenił(a) serial na 1
monroepage

no i co z tego że niektórym się będzie podobało? ci "oni owi owacy niektórzy" już mają swój serial (a nawet całe mnóstwo, w zasadzie wszystkie inne współczesne są dla nich) i po cholere dla nich kręcić to samo tylko pod innym tytułem i w dodatku szargać dobrą nazwę Alternatyw i drażnić przez to widzów o nieco wyższych wymaganiach.
ja sie nie domagam żeby zaprzestali robić gnioty na miare eMjak naDobre czy złotopolscy ale niech oni się do pioruna odpierdaszą od czegoś co nie jest i nie będzie na ich poziomie.

a warchoł niech sobie kręci bulionerów i szafa gra.
nic mi wtedy do tego.