PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37315
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Szkoda ,że uśmiercili Małgorzatę:( myślałam że jeszcze ten burzliwy związek/małżeństwo między Małgorzatą a Charlsem będzie trwał....eh:(( szkoda...i szkoda ,że Małgorzata nic Karolowi nie powiedziała o swojej chorobie(właśnie czemu tego nie zrobiła?!?:/)ehh i smutne jest to że umarła sama...ehh..takie moje przemyślenia;]...

shine001

ojjj Ja też żałowałam że uśmiercili Małgorzatę :( Strasznie smutna scena zwłaszcza że umierała w samotności (ah i jeszcza ta muzyka w tle...http://www.youtube.com/watch?v=umVxHT0m__k&feature=PlayList&p=2E71BFABEDBA A263&index=22 )
Po tym jak zobaczyłam moment jej śmierci i to co robił w tym czasie jej mąż, znienawidziłam postać Charlesa ehh okropny typ!

ocenił(a) serial na 10
shine001

Ja też ubolewam nad tym...dla nich oglądałam serial z wielkim zafascynowaniem;*...scena śmierci Małgorzaty smutna,aczkolwiek piękna przez muzykę,piękne pożegnanie...teraz Charles Brandon jest jakiś niewidoczny,no i ta jego nowa żona-strasznie nieciekawa;/...ale i tak wielbię ten serialik;D

ocenił(a) serial na 8
tara_05

Ja przegapiłam sobie parę odcinków, a wczoraj znów obejrzałam i bardzo się rozczarowałam, tym w jaki sposób umarła Małgorzata, nie tyle byłam rozczarowana co zdegustowana postępowaniem Karola, nie wiem co się wcześniej między nimi działo wiec byłam trochę zbita z tropu :) Mimo wszystko ciekawe było to jak wszystko się potoczyło (jej śmierć i jego wybryki )w polskim serialu na 100 % by się na coś takiego nie odważyli...
No niestety... szkoda tylko że rola Karola straci teraz na swoim znaczeniu :) spodobał mi się ten aktor już od pierwszej sceny :) a rola jak rola, w porządku :)

ocenił(a) serial na 8
asianzs

Witam :)
ja mam takie pytanie bo jednego odcinka nie oglądałam, a ostatni oglądałam tak "z doskoku". Jak Karol stał przy trumnie Małgorzaty to za co ją przepraszał?

ocenił(a) serial na 10
SandraWilczyca

Charles stojąc przy trumnie Małgorzaty przepraszał za swoje postępowanie czyli zdrady (zdradził ją nawet w momencie,gdy ona umierała;(((...w sumie zrobił jej krzywdę biorąc z nią ślub,bo był niedojrzały,nie okazywał jej uczuć ( co można zobaczyć np.w 8 odcinku,gdy Małgorzata mówi mu o jego uczuciach w stosunku do niej).A tak trzymałam za nich kciuki,uwielbiałam ich...szkoda,że tak się to wszystko skończyło...

ocenił(a) serial na 8
tara_05

szkoda :(
a zdradzał ją z "kimś konkretnym" czy tak ogólnie?

SandraWilczyca

Zdradził ją tak ogólnie...ehh on od początku był łajdakiem
Biedna Małgorzata:(

ania__87

no i jest scena śmierci Małgorzaty
http://www.youtube.com/watch?v=sMXjokCb0II&feature=channel_page

ania__87

o tego właśnie szukałam, ominął mnie ten odcinek

ocenił(a) serial na 8
shine001

Będę tutejszym ewenementem i powiem, że postać Brandona nadal bardzo lubię;P

A tak nawiasem mówiąc, dobrze jest w temacie zaznaczać spoilery. Ja akurat już wiedziałam co się stało, ale dla innych może to być niemiłe.