Nie mogę w to uwierzyć,że to już niedługo:)))
To pierwszy opening 4 sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=LkDwOZguQa8
Rewelacja:*:*:*
Tara, i wszyscy wielbiciele THE TUDORS!
Wlasnie widzialam ten opening,i okazalo sie ze dziewczyna ktora go wstawila widziala juz pierwsze dwa odcinki serialu.
Sprawdzilam wiec na thepiratebay.org i faktycznie,juz sa dwa pierwsze odcinki! Myslalam na poczatku ze to nie moze byc prawda,ale oto jest!
Sama juz sciagnelam,odcinki dzialaja.To sa przedpremierowe dwa odcinki.Na razie obejrzalam pare scenek, ale caly odcinek bede ogladac wieczorkiem.Link ponizej:
http://thepiratebay.org/torrent/5413871/The_Tudors_-_Season_4_-_Episodes_1__amp_ _2
Polecam!!! :)))
No właśnie ona ma te odcinki i napisała,że się boi przesłać te odcinki,bo moga jej konto zablokować.Dzięki za link:)Juz mi się ściągają odcinki.Mam nadzieję,że to faktycznie te odcinki i,że w dobrej jakości.
dla Tudorów wszystko:*:*:*
Z podniecenia na pewno :D Sama jeszcze nie wierze ze dzis wieczorkiem bede ogladac!!!! :D:D:D
Jakosc jest dobra, sprawdzilam.Najpierw sciagnelam jeden odcinek, zeby sprawdzic czy jest prawdziwy. Pare scenek widzialam.Och,Katarzyna Howard jest troche irytujaca, ale ogolnie na plus :) I jest taka jedna scenka z Elzbieta :))))
Niestety ale napisow jeszcze nie ma, sprawdzilam w napiprojekt. Mozliwe ze przez weekend sama zrobie napisy,ale nie obiecuje ;)
I tak to mnie nie powstrzyma od obejrzenia:p
Ale jak będziesz mogła zrobić te napisy to fajnie by było.Przesłałabyś mi je?
Jasne,jak zrobie napisy to przesle.Ale nie wiem czy bede miala czas na ich zrobienie :) Mozliwe ze ktos mnie ubiegnie i zrobi wczesniej ;)
Też bardzo byłabym wdzięczna za napisy, ale oczywiście nie poganiam ;). Opening cudny, ale nie mogę uwierzyć, że już są 2 przedpremierowe odcinki, wciąż jestem w szoku. Ahh cudny będzie dzisiejszy wieczór ;).
Ja na razie powstrzymam się od ściągnięcia odcinków- poczekam jak będą już z napisami. Chociaż będzie ciężko...hehe
Najbardziej denerwujący jest fakt że w Stanach będą co tydzień spokojnie oglądać po jednym odcinku a my będziemy dodatkowo czekać na napisy... ehhh:/
Podaję linka z pięknymi zdjęciami z 4 sezonu, większość przedstawia Katarzynkę Howard:)
http://www.youtube.com/watch?v=jWSXlY81tv8&feature=related
No piękne,piękne:)
Wiecie co...?Siedzę,siedzę i czekam na te odcinki.Coś mam złą szybkość ściągania:(...
I jeszcze co Wam powiem to,to że nie pamiętam kiedy tak bardzo i z niecierpliwością czekałam na jakiś film lub serial:]
Wydaję mi się,że nawet 3 sezon nie był tak wyczekiwany jak ten 4 ostatni...
To prawda-3 sezon nie był tak wyczekiwany. Wydaje mi się że jak Anna Boleyn robiła całe show w pierwszym, a zwłaszcza drugim sezonie, tak teraz Katarzyna Howard zrobi show w 4 sezonie. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Będzie się dużo działo;) Obie były charakterystyczne więc mamy jak w baku zapewnioną paletę różnych emocji od radości po łzy:)
Mam nadzieję że będzie też dużo wątków z Elżbietą:)
Mam pytanie do Tary i innych osób które miały szczęście obejrzenia 2 pierwszych odcinków. Mianowice powstrzymuję się przed obejrzeniem bo obawiam się że mój angielski nie jest zbyt dobry a nie chciałabym zepsuć sobie zabawy. Więc oto pytanie: czy ze średnio zaawansowaną znajomością języka angielskiego warto zabierać się za oglądanie? pozdr.;)
Aniu...
Widzę,że bardzo pragniesz obejrzeć te 2 odcinki i się nie dziwię.Ja nawet nie pomyślałam,żeby zaczekać,a mój angielski jest troszkę zapomniany.Nie zrozumiałam niektórych słów,ale wiedziałam o co chodzi.Już nie raz przyszło mi oglądać filmy w anglojęzycznej wersji bez napisów i jakoś rozumiem.Nawet z jednej strony bez napisów zwracasz uwagę na więcej detali...
Ja nie żałuję,że obejrzałam..a jak powstaną napisy to się zobaczy jeszcze raz:)))
P.S Aniu obejrzyj,bo się zadręczysz czekaniem na te napisy..a zabawa na pewno będzie.Ja miałam frajdę...Czekałam cały dzień na te odcinki,a oglądałam do 2 w nocy!