PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37315
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Witam,

ocenił(a) serial na 10

Mam taki pytanie:

Czy warto kupowac sezony, ja nie miałam jak obejrzec serialu w telewizji i mam takie pytanie czy warto obejrzec ten serial i czy wogle go kupić.

Bardzo proszę o odpowiedz.
Z góry bardzo dziekuje.
Pozdrawiam

bombel23

Moim zdaniem zdecydowanie tak! Gdybym miała teraz nieco więcej kasy sama teraz kupiła, mimo że ten serial znam niemal na pamięć! Jest niesamowicie wciągający a historia Dynastii Tudorów że tak powiem uzależniająca...Większość osób tutaj na forum pod wpływem serialu zaczęło pogłębiać swoją wiedzę o Tudorach, poprzez czytanie książek itp.
Wiec jeśli masz trochę kasy kup sobie pierwsze 2 sezony a na pewno nie pożałujesz;)
Sama mam w planach kupić;)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ania__87

Zgadzam się z Anią, ja kiedy zobaczyłam premierowe odcinki 1 sezonu Dynastii Tudorów na HBO to mnie nie zaciekawiło w tym roku gdy było na TVP1 to się wciągnęłam. Zaczęłam czytać książki i udzielać się na tym forum. Być może pierwsze odcinki będą trochę nudne, bo wszystko się jakby "zaczyna" ale potem kiedy Henryk stara się o unieważnienie małżeństwa z Katarzyną to się dzieje ;) a 2 sezon! Jeszcze bardziej ciekay, bo wiadomo-upadek Anny Boleyn i pojawienie się trzeciej żony Henryka-Jane Seymour ;) POLECAM!

ocenił(a) serial na 10
bombel23

Ja kupiłam i nie żałuję tej decyzji...za każdym razem jak mam wolny dzien to włączam sobie ulubione odcinki (prawie wszystkie;p)...uwielbiam w tym serialu wszystko-rewelacyjne wątki,świetne kreacje aktorskie,czarująca muzyka,kostiumy i cala charakteryzacja w serialu!długo można by byl wymieniać atuty...więc kazdy musi się sam przekonać...fascynacji tym filmem nie można opisać;]

Czekam na 3 sezon na dvd..nie wiecie może kiedy wyjdzie na rynku?

tara_05

Tara niestety nie mam pojęcia:/
Ja jak uzbieram kasiorkę to od razu biegnę po 1 sezon:P

ocenił(a) serial na 10
ania__87

To ja też jak uzbieram to pobiegnę i kupię ;) jak wszyscy to wszyscy ;)

ocenił(a) serial na 10
Marita09

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi napewno pomogły.
I te odpowiedzi przekonały mnie do kupna.
Dzieki.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
bombel23

Nie ma za co!!!Moc Tudorów niech będzie z Tobą,hi;p

ocenił(a) serial na 10