jak nazywa sie piosenka z 3 serii odcinek 5ty jak Henryk zegna sie ze zmarłą zoną Jane , taka scena w kaplicy ??? dzieki
Na stronie Trevora Morrisa napisane jest (w jego notatkach),że muzyka ze sceny ich ślubu (ta sama leci podczas sceny nad grobem Jane!) nazywa się ,,Jane' Suite'' albo ,,Jane's Theme''.
A w scenie w 4 odcinku w kaplicy,gdzie Henryk stoi nad ciałem zmarłej Jane leci utwór ,,Jane's Death''...zresztą nie wydano chyba jeszcze płyty z soundtrackiem z 3 sezonu,więc nie do końca wiadomo jak te piosenki będą się nazywać...
ale co powiedzieć to powiedzieć...Trevor Morris jak zwykle stworzył cudowną muzykę.Soundtrack z 1 i 2 sezonu był piękny,niesamowity i chwytający za serce.Każda nutka jego muzyki idealnie oddaje emocje.Myślałam,że nie da się już zrobić nic piękniejszego...a jednak:)))...coś cudownego zaserwował nam Mistrz Trevor Morris w 3 sezonie!!!
Z tego co mnie udało się wychwycić niektóre utwory z 3 sezonu należą do albumu 2 sezonu. Dla przykładu: egzekucji mojego ukochanego Cromwella towarzyszy utwór "Henry Eats The Swan" [http://www.youtube.com/watch?v=uO9NZgLw99o], który tak naprawdę nie został wykorzystany w drugim sezonie. Cudowna ścieżka.