Tak to się dzieje naprawdę. W tym roku ma się pojawić nowy kanał CBS Drama, który z pewnością ma emitować nasz serial. Pozostaje wreszcie czekać na ten moment.
Dokładnie nie wiadomo kiedy nowe kanały wystartują, ale podobno do najpóźniej do końca roku. NOwe kanały CBS powstaną z rebrandingu ZOne romantici, zone reality i club tv. Jak masz te kanały albo chociaż club tv bo z niego powstanie CBS drama to raczej bedziesz mieć nową stację. Dynastia ma być na bank bo jest sztandarowy program tego kanału, który de facto będzie klonem brytyjskiej wersji tego kanału. Oprócz Dynastii mają lecieć takiej hity jak Dallas, zdrówko, dotyk anioła, czy star trek. Pozostaje tylko czekać.
Stacje emituje również dynastie colbych, czy merlose. Nie wiadomo jak ułoża pierwszą ramówkę, ale Dynastia będzie na bank, gdyż jest wymieniana w każdym newsie dotyczącym rebrandingu. Na tym kanale leciały też amerykańskie soap opery jak żar młodości, ale ciekawe czy u nas też się zdecydują na takie tasiemce. Generalnie to dobry kanał więc liczę ze szybko go wprowadzą.
Tak to prawda CBS ma wejść z końcem roku, ewentualnie z początkiem 2013 roku. Tak czy inaczej wchodzi do Polski i razem z nią zobaczymy upragniony serial Dynastia. Nie wiem jak będzie jeśli chodzi o odbiór? Wiem że będzie dostępna na Cyfrowym Polsacie. Nie wiem czy np na N również będzie dostępna ?
Prawdopodobnie kanał będzie dostępny na wszystkich platformach, które mają w pakietach kanał Zone Romantica.
Tak to prawda! nie wiem kiedy kanał będzie dostępny. Plotka głosi, że pod koniec roku lub z początkiem stycznia. Kanał Zone Romantica jest dostępny na cyfrze plus i cyfrowym polsacie. Na N którą miałem jakiś czas temu nie miałem tego. Był jakiś tam niemiecki odpowiednik Romans tv.