Dynastia: Sezon 3 Dynastia sezon 3, odcinek 20
odcinek Dynastia (2017-2022)

Dynastia | Wielki kac

My Hangover's Arrived 43m
8,3 106  ocen
8,3 10 1 106
Dynastia
powrót do forum s3e20

Durna opowiastka o wieczorze panieńskim Fallon i lokaj lecący szukać haków na Adama? To ma być zakończenie sezonu? pf.

taggan

Zakonczenie miało być inne. Z powodu wirusa przerwano nagrania i nie nakręcono dwóch ostatnich odcinków.

Piatke

Przecież w USA serial emitowany był w październiku 2019... Wtedy nie było wirusa...
Totalna klapa z 3 sezonem...

użytkownik usunięty
Aleksandraa_M_fw

Wiele seriali ma nagrania w dwóch turach, reszta serialu jest nagrywana jak już pierwsza część jest emitowana w telewizji albo podczas przerwy świątecznej. Wiele seriali nie jest emitowanych od połowy grudnia do marca a w tym czasie są nagrywane nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 10
taggan

Pandemia spowodowała zakończenie produkcji 3 sezonu. Obsada nie wie, czy te dwa odcinki dodadzą do 4 sezonu, ale nie wykluczają takiej możliwości ( w 21 miał być wieczór kawalerski Liama, a w ostatnim miał być ślub Fallon i Liama). Patrząc na to jak świetnie serial sprzedaje się na Netflixie, myślę, że nowy sezon zacznie się od tych wydarzeń i zostanie przedłużony o te 2 odcinki

ocenił(a) serial na 8
Edyta_Chojnowska

Wszystko jasne, dziękuję :) Rzeczywiście, zapomniałem o wirusie. Czekamy zatem na 4 sezon :)

taggan

A wiadomo kiedy 4 sezon będzie? Bo faktycznie końcówka 3 sezonu tragiczna.

użytkownik usunięty
cocoatea

4 sezon w maju.

taggan

I t

taggan

Najgorsze jest to że czwarty sezon
Uwaga spoiler
Kończy się postrzałem falon przez eve jak tak można skończyć sezon